מה זה אומר שגיל העצמות קטן?אנחנו התחלנו ג''כ בבדיקות לכמה ילדים
ולכולם - גיל עצמות קטן בשנתיים עד שלוש מהגיל שלהם
שהם יגבהו פשוט שנתיים יותר מאוחר, אבל יגיעו לגובה רגיל בסוף?
מה זה אומר שגיל העצמות קטן?אנחנו התחלנו ג''כ בבדיקות לכמה ילדים
ולכולם - גיל עצמות קטן בשנתיים עד שלוש מהגיל שלהם
והקופות החולים מרוייחים מהורמון גדילה המון כסף המון!!!!
כן בדיוק.מה זה אומר שגיל העצמות קטן?
לי היה גיל עצמות קטן, בסוף ח' ותחילת ט' הייתי הכי נמוכה בכיתה, הרופא אמר שאני פשוט אתחיל לגבוה מאוחר יותר,מה זה אומר שגיל העצמות קטן?
נראה לי שאת זה בודקים ביחס הגדילה של הילד בעצמו ולא לעומת אחרים.הרבה ילדים נמוכים התגלו שרגישים לגלוטן
הסידן בחלב ובמוצרי חלב הוא סידן מעובד (מי מפרסם על היתרונות שלו? רק מועצת החלב!)גם אצלנו זה מה שעזר
כמות סידן משתנה לפי הגיל כמובן
סידן עדיף לתת טבעי ולא תוספי תזונה
גבינה צהובה
לבן\ מעדן
שוגי - יש הרבה
כוס חלב
וכן אפשר קצת כדורי סידן למציצה רק לא הכל בתוספים
אולי, רק שאי אפשר לאכול כל כך הרבה טחינההסידן בחלב ובמוצרי חלב הוא סידן מעובד (מי מפרסם על היתרונות שלו? רק מועצת החלב!)
כדי לצרוך סידן אמיתי כדאי בטחינה וכו'
אפשר גם לאכול שקדים, מעובד עוד פחות מטחינהכדי לצרוך סידן אמיתי כדאי בטחינה וכו'
מה זאת אומרת 7 שעות = 12 שעות זה המון זמן איך ילד יכול לצום ככ הרבהלפעמים לתת הורמון גם אם לא חסר)
בדיקת הורמון נעשות דרך קופת חולים היא אורכת בערך 7 שעות ואסור לאכול 12 שעות לפניה וכן במהלך הבדיקה
(זו בדיקת דם רגילה רק שמוצאים יותר מבחנות מהרגיל ולכן יש הפסקה של חצי שעה בין לקיחות הדם )
מומלץ לעשות גם בדיקת גיל עצמות
אם רוצים לצרוך סידן זה מעולהאפשר גם לאכול שקדים, מעובד עוד פחות מטחינה
הסידן בחלב ובמוצרי חלב הוא סידן מעובד (מי מפרסם על היתרונות שלו? רק מועצת החלב!)
כדי לצרוך סידן אמיתי כדאי בטחינה וכו'
אולי, רק שאי אפשר לאכול כל כך הרבה טחינה
וזה בטוח בריא יותר מתוספי סידן
חמאת שומשום של בי אנד דיאפשר גם לאכול שקדים, מעובד עוד פחות מטחינה
אין לי מושג מאיפה המקורות שלךהוא כן אמור לגדול עד 30 הגוף גודל, אני למדתי את הנושא היטב.
והקופות החולים מרוייחים מהורמון גדילה המון כסף המון!!!!
יש אפשרות של זריקות של הורמון הגדילה ויש אפשרות של אכילה סדירה של שלוש ארוחות ביום [מנסיון] ואיני מתכוון לאכילת שטויות אלא כל ארוחה - ארוחה.הבת שלי הכי נמוכה בכיתה וזה מאוד מפריע לה ?
יש אפשרויות לגבוה?הבנתי שיש דבר כזה הורמון הגדילה?
מצטרפת לנמלצהרינה פליישמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: