אבל צריך לכסות את כל העלויות..א"א לרצות את כל הקהלים...
(כלומר, צריך לדעת על מה להתפשר ועל מה להתקבע).
אבל צריך לכסות את כל העלויות..א"א לרצות את כל הקהלים...
אם זה פנטזיה אז למה ללכת דווקא על ג'ק? למה לא לנסות להמציא משהו שמתכתב עם העולם שיצרת?אבל לקרוא לגיבור ג'ק או דומה בעוד שקהל היעד (והגיבור) הם חרדים, זו בעיה.
קהל חרדי זה כללי מידי, אם תציין שכבת גיל וזרם מסוים זה ימקד קצת יותר.קהל חרדי (לדעתכם) יקבל גיבור עם שם שאיננו 'משה' או 'גדי'
מסכימה, נראה לי יותר חשוב שתגדיר לעצמך אל איזה זרם אתה מכוון בעיקר וזה יענה לך תשובה...קהל חרדי זה כללי מידי, אם תציין שכבת גיל וזרם מסוים זה ימקד קצת יותר.
בוודאי.שוב, ב'עולם' חרדי ?
אני אנסה להבהיר את עצמי: קהל חרדי (לדעתכם) יקבל גיבור עם שם שאיננו 'משה' או 'גדי' (-שאינו נשמע שם יהודי, כדוגמת 'איסקו')?
(כלומר, האם יש בזה בעיה?)
יש לי אגרון על שולחן העבודה. כל פעם שאני נתקעת אני מחפשת שם.אז..
שתפו מניסיונכם, עצות, רעיונות, טיפים וכו'..
איך אתם בוחרים שמות לדמויות
יש גם שמות שאינם מקוריים בחיים המציאותיים, אבל בספרים נמנעים מהם כי הם פחות "חינניים". אפשר לשקול אותם.בד"כ אני בעד שמות מקוריים יחסית, כדי ליצור בידול וזכירות לדמות שלי
1. שם זה מרכיב כל כך קטן מיצירה, אי אפשר לקחת על זה בעלות.ישנו חשש אצלי שמא השם שבחרתי זהה לדמות מוכרת - אך שאינה מוכרת לי
?גם אם כן - מישהו יציף את זה מתישהו, ותוכל לשנות.
נניח שלא הכרת את אייל גלבוע. בקהל שלך (לפחות אני מניחה שזה הקהל שלך) זה שם של דמות מובהקת אחרת, וזה עלול לעשות רושם פחות.. אה... בקיצור, רושם מוזר.
על פי חוק הגנת הפרטיות אסור להחזיק מאגר שמות מעל 10000 הכולל פרטים אישיים (ת"ז, ארץ לידה וכו') ללא דיווח...יש לי אגרון על שולחן העבודה. כל פעם שאני נתקעת אני מחפשת שם.
ארץ לידה: הונגריה. מביא לי יופי של שמות. כמובן אם אני הולכת לכתוב על מישהו הונגרי או ארופאי, כל פעם לפי העניין,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: