אחת צפונית
משתמש מקצוען
@הודיה בושארי- ציירת דבר אחד את יכולה להתנחם לפי כל הברברת זו זה צרה של כל אמא בישראל
לא הייתי קוראת לזה צרה@הודיה בושארי- ציירת דבר אחד את יכולה להתנחם לפי כל הברברת זו זה צרה של כל אמא בישראל
לא צרה -ברכה@הודיה בושארי- ציירת דבר אחד את יכולה להתנחם לפי כל הברברת זו זה צרה של כל אמא בישראל
הלכתי ל"הום סנטר" ל''כתר" ולאיקאהצפה בקובץ המצורף 1587629 התמונה של מתקן דומה
מחיר?אני ממש לא אוהבת את המתקן הזה, חזק ומכיל ונח לשימוש, ממליצה מאד על זה, יש את זה בטמבור או בשפירא ליד מחנה יהודה- שם הכי זול
אוהבת או לא?אני ממש לא אוהבת את המתקן הזה,
הלכתי ל"הום סנטר" ל''כתר" ולאיקאה
ולשלושתם לא היה את הסלסלות האלה וגם לא ידעו במה מדובר
איפה אפשר עוד לחפש?
כל חלק עולה בנפרד הגדול באזור ה- 100 ש"ח והקטן באזור 50 ש"ח(הגדול הוא בעצם הבסיס ...ואת העליון אפשר לשים כמה שרוצים) - קניתי מזמן כך שלא זוכרת מדויקכמה עולה?
לפני כחצי שנה ראיתי בסופר הום בכנפי נשרים.
לדעתי בהום פלייס ביחזקאל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: