בשביל מה להחליף כל יום?נכתב ע"י ליקי;645649:אני לא מתעצלת אבל זה ציצית של ילד ומחליפה לו אותה כל יום.
בשביל מה?נכתב ע"י נני5;645834:בשביל מה להחליף כל יום?
הרי הציצית לא נוגעת בגוף הילד, וילדים לא כ"כ מזיעים שזה עובר מהגופיה אל הציצית.
ומעליו חולצה, כך שאם החולצה התלכלכה, זה גם לא אמור לעבור בצורה כזו שתצטרכי כל יום להחליף.
לא חבל על הציצית שמתבלה הרבה יותר מהר?
ואגב, איך מונעים את קריעת החוטים כשהם נתקעים בכסאות 'כתר'? החוטים נתקעים במשענת [עם הדוגמא של ה X], וכל הזמן קורעים חוטים גדולים...
נכתב ע"י מרחבים;645661:ברור שלכבס במכונה,
נא לקחת מקל כביסה ולפתוח אותו לסובב על מקל אחד את החוטים ולסגור את המקל כביסה.
ולכבס!!
אשרייך!נכתב ע"י ליקי;646421:יש לי לכל אחד 7 ציציות ככה שאני מכבסת ומגהצת את כולן כול שבוע בסוף השבוע.
נכתב ע"י פשוט;1650734:מה אתם מקפיצות אשכולות ישנים כל כך??????????
אכן. מומלץ בחום!!!נכתב ע"י תרצה613;1650585:אני גם הייתי מסתבכת עם ציציות, עד שמצאתי את ה"מגן ציצית"-
מתקן קטן תכלת, שמכניסים לתוכו רק את החוטים, ומכבסים רגיל. בסוף הכביסה משחררים את המכסה החיצוני והחוטים ישרים ונקיים.
לא יודעת איפה קונים, ראיתי באיזה דוכן בקניון מלחה והתלהבתי (חזרתי אח"כ לקנות גם כמתנות..)
מצרפת תמונה שמצאתי באיזה אתר
נכתב ע"י תרצה613;1650585:אני גם הייתי מסתבכת עם ציציות, עד שמצאתי את ה"מגן ציצית"-
מתקן קטן תכלת, שמכניסים לתוכו רק את החוטים, ומכבסים רגיל. בסוף הכביסה משחררים את המכסה החיצוני והחוטים ישרים ונקיים.
לא יודעת איפה קונים, ראיתי באיזה דוכן בקניון מלחה והתלהבתי (חזרתי אח"כ לקנות גם כמתנות..)
מצרפת תמונה שמצאתי באיזה אתר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: