לא,היא לא מוציאה מים לפנים?
מרטיבים במים וישר סוחטים
לא,היא לא מוציאה מים לפנים?
כמה היא עולה?אני קניתי של ak זה אמנם עולה יקר אבל שווה כל שקל פשוט כיף להשתמש ולא 'שותה' את המייקאפ.
עולה 130 ש"חכמה היא עולה?
איפה קונים את זה?
לאסתי לאודר יש בשפופפרת. המייק אפ הזה יותר טוב מהבקבוק. זה נראה ככה:לא לכולם, לאסתי לאודר דאבל וור לדוג אין.
הפלטה ש לואיאל מהממתתמליצו על צלליות. אבקה, לא נוזל.
יש לי של חברות יקרות ואני לא מרוצה, הם בקושי מתיישבות על העפעף.
או שאני עושה משהו לא טוב?
אני משתמשת בשל מאק הוא הכי מוצלח עלי בינתיים, אטום יפה ונטמע בעור במהירותאגב, איזה מיקאפ אתן משתמשות וממליצות?
משהו מכסה, עמיד, נראה טוב ולא צריך לפשוט רגל בשבילו?
אני משתמשת במברשת למיקאפ של ביוטיקאר - מברשת מעולה, עולה 13 ש"חקראתי בעיון את כל ההמלצות
בעצם, העסק ניראה מורכב לכולן.
והשאלה- מה הכי פחות מורכב.
כשמדברים על מברשת- זו מברשת כמו לסומק?
אני משתמשת במברשת למיקאפ של ביוטיקאר - מברשת מעולה, עולה 13 ש"ח
לאחותי יש את של יוסי ביטון משהו יקר, ואני לא רואה הבדל משמעותי שיצדיק המחיר....מברשת מספר 22 להנחת מייק-אפ - ביוטיקייר
מברשת מייק אפ ייחודית וחדשנית, בעלת ראש דחוס ושטוח למריחה מושלמת. סיבי המברשת המיוחדים נקבוביים ומדמים את מבנה השערה הטבעיwww.beautycare.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: