תסתכל רחוק אל תסתכל כל שניה אם אתה באמצע או לאכנהג חדש עדיין קשה לי לשמור על נהיגה באמצע הכביש ויוצא לי לברוח לצד ימין אשמח לטיפים מנסיון כיצד לשמור על האמצע מבלי לנטות ימין ושמאל
אצלי (ואצל עוד כמה שמעתי שזה עובד...) לבלוע (שהפסים יעברו בעין במיקום זה) את פסי הנתיב המסומנים על הכביש באמצעות קצה שמאלי תחתון של השמשהכנהג חדש עדיין קשה לי לשמור על נהיגה באמצע הכביש ויוצא לי לברוח לצד ימין אשמח לטיפים מנסיון כיצד לשמור על האמצע מבלי לנטות ימין ושמאל
1. מה שעושה הזמן לא עושה..ישר כח לעונים
אשמח לעוד טיפים מנהגים מנוסים
לא הבנתי למה אם מרכז ההגה במרכז הנתיב זה אומר שאני באמצע2. יודעים לפי ההגה, מרכז ההגה במרכז הנתיב? אתה במרכז הנתיב
לא צריך להבין צריך לנסות (לא בכביש בחנייה)לא הבנתי למה אם מרכז ההגה במרכז הנתיב זה אומר שאני באמצע
נראה לי שהנהג יושב שמאלה יותר ממרכז הנתיב............
אצלי (ואצל עוד כמה שמעתי שזה עובד...) לבלוע (שהפסים יעברו בעין במיקום זה) את פסי הנתיב המסומנים על הכביש באמצעות קצה שמאלי תחתון של השמשה
לא הגיוני בעליל.. אם הנהג משנה את הגובה של המושב או את המרחק ישיבה זה ישתנה.יודעים לפי ההגה
לא משמעותיאם הנהג משנה את הגובה של המושב או את המרחק ישיבה זה ישתנה.
לא הבנתי את זה1. להסתכל כמה שיותר רחוק ולא ממש על הכביש מתחת לרכב,
2. הפסים של הנתיב הימני צריכים לעבור באמצע הדשבורד ואז אתה במרכז (אתה יכול לבדוק את זה עם המראה הימנית ולראות).
2. הפסים של הנתיב הימני צריכים לעבור באמצע הדשבורד ואז אתה במרכז (אתה יכול לבדוק את זה עם המראה הימנית ולראות).
ולגבי השאלה-2. יודעים לפי ההגה, מרכז ההגה במרכז הנתיב? אתה במרכז הנתיב
בגלל סיבה פשוטה, הנתיב יותר רחב מרוחב הרכב.לא הבנתי למה אם מרכז ההגה במרכז הנתיב זה אומר שאני באמצע
נראה לי שהנהג יושב שמאלה יותר ממרכז הנתיב............
אתה סך הכל אומר שאין שום בעיה להיות יותר ימינה בנתיב ולא להיות דוקא באמצעמבין כל הפתרונות הכי פשוט לבצע (וכן להסביר בכתב למישהו אחר....) זה:
ולגבי השאלה-
בגלל סיבה פשוטה, הנתיב יותר רחב מרוחב הרכב.
אני הייתי מפשט את זה יותר וממקם את עצמי (הנהג) באמצע הנתיב.
אתה יכול בדוק, עצור את הרכב במקום כשאתה (מושב הנהג) ממש באמצע הנתיב ותראה במראה הימנית את הרכב צמוד לפס הצהוב.
בהצלחה.
אני ינסה להסביר,לא הבנתי את זה
סליחה.אתה סך הכל אומר שאין שום בעיה להיות יותר ימינה בנתיב ולא להיות דוקא באמצע
מסכים לחלוטין כשנוסעים בנתיב הימני, שאז אם גולשים טיפה ימינה זה לשוליים, אבל בנסיעות בנתיב אמצעי (כגון שימני נת"צ וכדו') שמפחיד מאד גם לגלוש ימינה, שם יותר נח לשמור ממש על אמצע הנתיב
מסכים לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אבל! לדעתי ככל שתהיה שקוע בזה במהלך הנסיעה - האם אני במרכז או לא מספיק במרכז - ככה תזגזג יותר!
סע לשלום!
אל תסע במרכז הנתיב, צריך ליסוע בצד הימיני קיצוני של הנתיב.כנהג חדש עדיין קשה לי לשמור על נהיגה באמצע הכביש ויוצא לי לברוח לצד ימין אשמח לטיפים מנסיון כיצד לשמור על האמצע מבלי לנטות ימין ושמאל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: