וכששמים מהקרמיקה לשיש הדיגום לא יוצא בלאגן בעיניים ?פרטו נמקו
מה היתרונות בטפט צר על טפט רחב?
איפה בבית שמש?? בחנות הרגילה שתמיד קנינו, אין השנהאני קניתי שנה שעברה טפט גרמני בבית שמש ממש בזול וההינו ממש מרוצים
אחרי שנים שהשתמשנו בPVC שנראה הרבה פחות יפה ולוקח הרבה מקום אחסון
איפה בבית שמש?? בחנות הרגילה שתמיד קנינו, אין השנה
וממשנת יוסף שנה שעברה, היה יחסית בחסד, אבל לא מתחיל להשתוות לגרמני
ולגבי הדיגום - אם אין בלאגן בעיניים - ממש לא!!! השיש אצלינו בפסח יותר יפה מכל השנה כולה!!
קניתי שנה שעברה טפט זול מאחת המכירות,יש גם טפטים מאד זולים במכירה של אושר וכבוד
ובמכירה השכונתית
מישהו התנסה איתם.? איך הם?
אני מוכרת את הטפט הגרמני DCFIX אם אתם מכירים.
ממליצה עליו בכל פה, אחרי שימוש של עשרות שנים, באמת. לא בגלל שאני מוכרת.
הוא ממש קל להדבקה, יחסית עבה ולא נקרע, והדבק שלו חזק, לא נכנס מים מתחת, ואחרי פסח זה רק לשלוף ולהוציא. לא משאיר סימני דבק ולא כלום.
בקיצור ממש מומלץ.
איזה?הטפט של משנת יוסף- מעולה
פשוט מושכים וזה יוצא. אולי צריך למשוך חזק כי זה נדבק טוב.למישהי יש פטנט אך מורידים בקלות. היה לי שנה שעברה של D-FIX היה מצוין אבל ממש היה צריך מאמץ כדי להוריד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: