לא מפריע לציפוי?טיפ: למרוח קצת מים עם אמה לפני הציפוי של השיש וככה זה נשלף בקלות אח"כ.
אז למה לא PVC ודי?פוליגל בציפוי טפט
היה מושלם, לא זז. לא נקרע, ולא צריך להשתמש בטפט יקר או לטרוח להסיר את הטפט!
הרעיון מאשכול כאן שנה שעברה, ותודה ענקית לכותבת! @מבורכת
כתבו שהם משאירים משנה לשנה, אצלנו הפוליגל השחיר מעט וספג קצת מים אז זרקנודרוש מידע - איך אתם מכסים את השייש שלכם בפסח?
גם אצל הוריי שנים השתמשו הקרשים + פורמייקה. פצצה של דבר! הבעיה היחידה, איחסון! זה פורמיקה מיוחדת או סתם בצבע לבן? מעניין אותי מה העלות בערך של כזה דבר תודה!www.prog.co.il
אולי צריך לצפות גם מצידי הפוליגל שלא יחדרו מים דרך חריצי הפוליגל.
מצטרפת להמלצהאז למה לא PVC ודי?
זה מה שיש לנו, כמו פעם... וזה מעולה.
בדרך כלל ממשפחות שראיתי, הפי וי סי מסורבל, לא יושב יפה והרמטי, זז וחודר מים מתחת. וגם האחסון שלו לא כיפי.אז למה לא PVC ודי?
זה מה שיש לנו, כמו פעם... וזה מעולה.
ב"ה מאד מרוצהאם אפשר לאחסן משנה לשנה כמו ש @מבורכת ציינה, בכלל
חבקוק זו חנות לחומרי יצירה?אנחנו מצפים כל שנה עם טפט שנמכר בחבקוק
לי זה עשה עובד בשיש...אז למה לא PVC ודי?
אני מוכרת את הטפט הגרמני DCFIX אם אתם מכירים.מעדיפה המלצות עם טפט,
מה איכותי? שלא יהיה עובד אחרי פסח...
לנו יש PVC, חתיכה אחת שלימה לכל שיש.
גםחבקוק זו חנות לחומרי יצירה?
יש כשרות לטפט הגרמני?(אם תרצו פרטים אכתוב)
בשנה שעברה קנינו אצלם. היינו מאוד מרוצים. ממליצים בחום.אני מוכרת את הטפט הגרמני DCFIX אם אתם מכירים.
ממליצה עליו בכל פה, אחרי שימוש של עשרות שנים, באמת. לא בגלל שאני מוכרת.
הוא ממש קל להדבקה, יחסית עבה ולא נקרע, והדבק שלו חזק, לא נכנס מים מתחת, ואחרי פסח זה רק לשלוף ולהוציא. לא משאיר סימני דבק ולא כלום.
בקיצור ממש מומלץ.
תעשו חיפוש אפילו פה בפורום, תראו כמה ממליצים עליו.
אם אתם מעוניינים אפשר להזמין דרכי (אם תרצו פרטים אכתוב) או באתר-
טפטים לשיש ולחיפוי רהיטים וכדו' - מדבקאות
מבחר דוגמאות של טפטים לציפוי השיש, טפטים איכותיים מהחברה הגרמנית DCFix הטפטים נדבקים בצורה חלקה ויפה, וניתנים להסרה בקלות לאחר החג.www.madbekott.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: