איך אתם מסתדרים? איך אתם חיים?

מצב
הנושא נעול.

Chanae

משתמש מקצוען
מסילה אומרים שהוצאות לחודש לנפש בפריסה שנתית היא 2000 ש''ח כך למשפחה עם 6 נפשות = 12000 ש''ח לחודש.
כולל משכנתא או בלי?
אז מבחינת מסילה לאברכים קלאסיים אין אפשרות לגמור את החודש??
מי שאני מכירה שהלכו אליהם הרוויחו קצת פחות מ 12000 לחודש ובזכות מסילה הם הצליחו גם לחסוך

טיגריס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
כולל משכנתא או בלי?
מי שאני מכירה שהלכו אליהם הרוויחו קצת פחות מ 12000 לחודש ובזכות מסילה הם הצליחו גם לחסוך
צודקים. ( לכן הרבה לא הולכים אליהם ששומעים פרט זה. - מה שכן יש להם הרבה טיפים טובים לחיים)
נדמה לי בלי משכנתא. האמת שאני חושב שהם העלו את הסכום זה לדעתי כולל רכב. אך זה הכיוון.

אפרים 1

משתמש פעיל
בינתיים לא התייחסו כאן לעזרה הסוציאלית הנמוכה והמצחיקה (אם זה היה מצחיק...) לעומת מדינות מתוקנות בעולם. 140 ש"ח לילד !
הנה קישור לידיעון הביטחון הסוציאלי בעולם – נייר מידע שמפרסם מינהל המחקר והתכנון של הביטוח הלאומי מדי רבעון – מציג את החדשות בתחום מדיניות הביטחון הסוציאלי במדינות שונות לנוכח האתגרים החברתיים שבהן.

תורידו משם את הקובץ ושימו לב בעיקר לעמודים 5-6
פשוט מביש ומקומם

מטודלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
סתם שאלה,
אתם יודעים כמה עולה בוילר לשעה?
נחשו.....

בוקסה

משתמש פעיל
תספרו לי איך חוסכים בחשמל?
תספרו לי איך חוסכים ביום יום?
היתה לי תקופה של מינוס רציני, הוצאתי חד פעמי, מרכך כביסה, השתדלתי למחזר אוכל.... תנו טיפים לחיסכון...
איך עוצרים את הצלילה הזו?
וצר לי לומר, ההוצאות שלי של משפחה עם 8 נפשות הוא כמעט 20 אלף. כולל חגים וביגוד.
תספרו לי איפה הטעויות שלי.

יהודה.

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
תספרו לי איך חוסכים בחשמל?
תספרו לי איך חוסכים ביום יום?
היתה לי תקופה של מינוס רציני, הוצאתי חד פעמי, מרכך כביסה, השתדלתי למחזר אוכל.... תנו טיפים לחיסכון...
איך עוצרים את הצלילה הזו?
וצר לי לומר, ההוצאות שלי של משפחה עם 8 נפשות הוא כמעט 20 אלף. כולל חגים וביגוד.
תספרו לי איפה הטעויות שלי.
אני יגיד שתי עצות שלי ממש עזרו לחסוך באופן משמעותי

יהודה.

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
1 . אני ואשתי משתמשים רק במזומן אין כרטיסי אשראי אין הוראות קבע רק בנקט למשיכת מזומן בלבד
2. לא עושים קניות בחנויות גדולות כמו רמי לוי אושר עד שערי רווחה יש .
תנסו זה אולי יכול לעזור גם לכם.
לא הסברתי למה לא כרטיסי אשראי זה אם תרצו אסביר בנפרד

אסתי פעמון

משתמש מקצוען
אני מכירה מי שהרוויחו הרבה פחות (סביבות ה-7000 בחודשים הטובים) והלכו למסילה והצליחו להיות מאוזנים ואפילו לחסוך בשביל ההרגשה (200 ש"ח לחודש) מאז הם כבר הצליחו עוד וגם הגדילו הכנסה וגם הגדילו חסכון. האבא אברך - היו אז 8 נפשות.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה