מעניין, בפועל לא מצאתי עבה יותר מ100 בשום חנות.יש גם 120 הנה קישור
ראיתי את זה גם ב "יש" נראה לי בזול יותר
https://www.bb-center.co.il/items/2863544
אני ראיתי את זה ב "יש" בבני ברק במרכז רימונים (רחוב השומר)מעניין, בפועל לא מצאתי עבה יותר מ100 בשום חנות.
אולי נבדוק שוב בסניף אחר
תודה!
היום עברתי ב"נקי 10" במודיעין עילית וראיתי נייר כסף 120 מיקרון למי שצריךמסתבר שבאמת יש רק עד 100 מקרון...
ואני בכלל לא שמתי לב ולא חשבתי לרגע שצריך להתחיל לחפש..
תודה שהארת את עיניי!
אנחנו מצפים כל שנה עם הטפטים של חבקוק- גם נצמד יפה על השיש, גם יורד בקלות, וגם דוגמאות יפות ממש....מחפשת תחליף לנייר כסף , מה אתם עושים?
מה ההוראות?כמובן עם מקפידים על ההוראות.
אני עושה כך, לא ראיתי שריטות. עם אריחים של 60*120.ומניסיון מר -גם שורט את השיש(גרניט )
מה אתם עושים בחיבורים בין האריחים?חותכים אריחי קרמיקה גדולים לפי צורת השיש ומניחים אחד ליד השני
מרגיש כמו שיש לכל דבר .
נראה שיש מקורי!אנחנו מצפים בטפט הגרמני כבר כמה שנים. מעולה! לא נכנס מים, יורד בקלות.
מצורפות תמונות
שנה שעברה שמנו רובהאני עושה כך, לא ראיתי שריטות. עם אריחים של 60*120.
מה אתם עושים בחיבורים בין האריחים?
וואו איזה דיוק!אנחנו מצפים בטפט הגרמני כבר כמה שנים. מעולה! לא נכנס מים, יורד בקלות.
מצורפות תמונות
איפה קונים בירושלים PVC.?PVC הסוג הכי עבה, מאוד נוח, לא מצטבר מים מתחת, מנקים כל שנה אחרי פסח עם אקונומיקה, מאוד מרוצים.
בטמבוראיפה קונים בירושלים PVC.?
כמה אמור לעלות?בטמבור
לא זוכרתכמה אמור לעלות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: