מה זה מפזר חום? שמוציא אויר חם?יש לנו מפזר חום לאמבטיה.
בטיחותי מאד, עלות קניה -לא מידי יקר, עלות שימוש נראה לי שלוקח די הרבה חשמל אבל מחמם במיידי ועוצמתי
אם הבנתי נכון - ומצטרף ממש להמלצה - זה 'תנור חימום לאמבטיה' שלא עובד עם 'פסים אדומים' אלא מוציא אויר חם (כמו ה"מייבש אוויר" מפזר חום הרגיל..) כמובן לוקח יותר חשמל משמעותית, אבל מחמם מיידי ואפשר להדליק ברגע שנכנסים.מה זה מפזר חום? שמוציא אויר חם?
כנ"ליש לנו מפזר חום לאמבטיה.
בטיחותי מאד, עלות קניה -לא מידי יקר, עלות שימוש נראה לי שלוקח די הרבה חשמל אבל מחמם במיידי ועוצמתי
אבל זה לא מחמם את כל החדר אמבטיה, בפרט בחדר קצת גדול. זה בעיקר מחמם כשעומדים מולויש לנו מפזר חום לאמבטיה.
אז מה יש לכם להציע?אבל זה לא מחמם את כל החדר אמבטיה, בפרט בחדר קצת גדול. זה בעיקר מחמם כשעומדים מולו
האמת שעד החורף האחרון השתמשנו עם 2 כאלו. עכשיו לקראת החורף חשבנו לקנות איזה תנור אמבטיה גדול יותר וחזק, קיבלתי המלצה על משהו אבל עדיין לא ראיתי או קניתי את זהאז מה יש לכם להציע?
תאמת זה לא חדר ממש גדול...
לוקח לזה הרבה זמן לחמם חדר לא?לנו יש תנור אמבטיה, הכי פשוט עם הפסים האדומים, קנינו בהום סנטר. הוא תלוי גבוה מעל הדלת אז בטיחותי ומחמם מצויין.
ממש לא, כמה דקות בודדותלוקח לזה הרבה זמן לחמם חדר לא?
זה תנור 2200W חזק יותר מכל התנורים הרגילים שמוכריםאז מה יש לכם להציע?
תאמת זה לא חדר ממש גדול...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: