מענין שאני עושה "בדיוק" לפי ההוראות ועדין לא יוצא פרפקט."בדיוק" לפי ההוראות שרשומים שם, יוצא מצויין
2.5 כפות סוכראשמח לשמוע עיצות טיפים איך לבשל געפילטע פיש (אני קונה את האושן גורמה) ושיצא במרקם טוב כלומר לא רך ומושי אלא קשה ויציב
תודה מראש לכל הטורחים לענות...
מענין. את שמה מים רותחים בתבנית אם לא איך זה רותח?המתכון בתנור בדיוק איך שאת עושה בבישול ושמים גם את אותו כמות מים מכסים בנייר כסף לשעה וחצי תלוי בתנורים
מתחממים לפני שאת מכניסה את הרולדה? תוכלי אולי לפרט קצת? תודה!מתחממים מהחום של התנור
בדיוק ככה ויוצא מושלם2.5 כפות סוכר
1 כף מלח
קצת פלפל שחור
מרתיחה מים בגובה שיכסה את הקלופס.
אני שמה בצל שלם וגזר אחד קלוף.
מבשלת שעתיים אחרי רתיחה.
מיד בסיום הבישול להוציא לקופסה. להסיר את הנייר ולסנן מנוזלים.
אז את מרתיחה לפני שאת מכניסה את הרולדה?בדיוק ככה ויוצא מושלם
כןאז את מרתיחה לפני שאת מכניסה את הרולדה?
זה לא מתפרק כשמוציאים חם? ואיך מסננים?מיד בסיום הבישול להוציא לקופסה. להסיר את הנייר ולסנן מנוזלים.
המים לא צריכים לכסות וגם הסוכר בסדרהמים לא מכסים לי את הרולדה זה בסדר?
הוספתי גם עוד כף סוכר נראה לך שיהיה בסדר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: