התשובה הרשמית היא - אי אפשר.דחוף לי!!!!!!!!!
צריכה לכתוב ולחתום על טופס שהוא סגור בPDFהשאלה מה בדיוק את צריכה.
אם אין לי את הקובץ אז אי אפשר?קובץ באדג'
איזו תוכנת PDF יש לך?צריכה לכתוב ולחתום על טופס שהוא סגור בPDF
יש שתי שורות ושם אני צריכה לרשום!!!
הכוונה ללחוץ לחיצה ימנית בעכבר על הקובץ>פתח באמצעות> אודג', יש בכל מחשבאם אין לי את הקובץ אז אי אפשר?
אני לא רואה כזה דבר אולי תכתוב את זה באנגלית?הכוונה ללחוץ לחיצה ימנית בעכבר על הקובץ>פתח באמצעות> אודג', יש בכל מחשב
איך רואים איזה PDF זה?איזו תוכנת PDF יש לך?
לי יש 10X PRO, ומה שאני עושה זה מכין טקסט בPDF חדש, ואז מכניס אותו לPDF המדובר.
הכוונה ללחוץ לחיצה ימנית בעכבר על הקובץ>פתח באמצעות> אודג', יש בכל מחשב
הבנתי, היא מתכוונת לעריכה באמצעות דפדפן Microsoft Edge, שמובנה בכל מחשב החל מחלונות 10.אני לא רואה כזה דבר אולי תכתוב את זה באנגלית?
מסתבר שאין לך אותו.איך רואים איזה PDF זה?
חסום לי בנטפרי!מסתבר שאין לך אותו.
אם אתה רוצה להוריד ולהתקין, אני מצרף קישור:
אדובי PDF Acrobat 10.0 pro + קבצי רשיון, בעברית.
זה קישור ישיר לדרייב שלי....חסום לי בנטפרי!
אי אפשר להקטין את המסמך וצילום הוא רק על המסמך הנמצא בחלון המחשב שרואים!מה שאני עושה זה לצלם את זה עם צילום מסך ובתור תמונה לערוך אותו עם צייר
איך????????????איך אפשר להעלות בצורה שזה פתוח לנטפרים?
לא הגיוני.אי אפשר להקטין את המסמך וצילום הוא רק על המסמך הנמצא בחלון המחשב שרואים!
אין לי עכבר עם גלילה זה מחשב נייד טבלטלא הגיוני.
תלחצי ctrl ותגללי עם העכבר.
תעמדי על החלון של הPDF, שימי שתי אצבעות על משטח העכבר\על המסך, ותקרבי אותם זו לזו.אין לי עכבר עם גלילה זה מחשב נייד טבלט
ועם CTRL זה לא עובד.. ניסיתי עכשיו!
הצילום שאני עושה היא דרך כלי חיתוך! ושם נדמה לי שאין את מה שאתה כותב!תעמדי על החלון של הPDF, שימי שתי אצבעות על משטח העכבר\על המסך, ותקרבי אותם זו לזו.
לחלופין, תעלי צילום מסך של תוכנת הPDF שלך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: