תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
זה לא עובר לאשפה?בטח שאפשר וממש בקלות!
בראש החיפוש לרשום את כתובת המייל
ללחוץ על הכפתור מסנן חדש
ואז נפתח החלון הזה:
לבחור באפשרות הרצויה
זה לא עובר לספאם?אפשר לחסום דרך
זה לא עובר לאשפה?בטח שאפשר וממש בקלות!
בראש החיפוש לרשום את כתובת המייל
ללחוץ על הכפתור מסנן חדש
ואז נפתח החלון הזה:
לבחור באפשרות הרצויה
זה לא עובר לספאם?אפשר לחסום דרך
מנסיון שליאיך אפשר לחסום מישהו שלא ישלח לי מייל ושימחק לגמרי שלא יעבור לספאם או אשפה
תנסה ותראה בעצמך.זה לא עובר לאשפה?
תובנות:גם לי היה מטרידן במייל שבא מפרוג! ולכן מחקתי את המייל שלי מהפרופיל!
פשוט לא התיחסתי והמטרידן נעלם...
בלת''ק חלקי@selo ', הפיתרון היחידי הוא למחוק את המייל ולפתוח חדש (כמובן עם יבוא של כל הדואר והאנשי קשר...)
זה נשמע קשה איך מעדכנים את כולם וכו') אבל זה ממש שווה
זה עושה טוב בעיקר למוטרד וגם למטריד (רק צריך שהכתובת החדשה תשמר בסוד מוחלט-------
אחרי שמוחקים חשבון גימייל אפשר אחכ לפתוח, אולי כדאי שתשלחו לו מייל שסגרתם את המייל שלכם ותמחקו (הוא כמובן ינסה ויראה שזה אמיתי----) ואז תשחזרו את המייל שלכם (אחרי כמה ימים...) מניסיון, הוא לא ינסה שוב
לי באופו אישי זה לא היה עוזרבלת''ק חלקי
יש משו שמצאתי ממש לאחרונה בGMAIL ניתן לעשות העברה של כל המיילים שמתקבלים למייל חדש חוץ ממה שבספאם כך שכל מה שלא רוצים מעבירים לספאם פותחים מייל חדש ואופס הכל טוב.
זה טוב לאחד כמוני שקיבל כמויות של פרסומות אבל זה לא יעזור אם שולחים כל פעם ממייל אחר...
העברת הודעות מ-Gmail לחשבון אחר באופן אוטומטי - Gmail עזרה
אתם יכולים להעביר את כל ההודעות החדשות שלכם לכתובת אימייל אחרת, או להעביר רק סוגים מסוימים של הודעות. איך פועלת העברה אוטומטית אחרי שאתם מוסיפים כתובת אימייל להעברה, אנחנו שולחים לכתובת הזו קישורsupport.google.com
זה גם יעזור (יש אפשרות שגוגל מודיעה לשולח שיש שינוי בכתובת)
איך מוסיפים חשבון אימייל אחר במחשב - Gmail עזרה
כשפותחים דפדפן אינטרנט ונכנסים לאתר mail.google.com, אפשר להוסיף: חשבון Gmail אחר. חשבון שהוא לא של Gmail, כמו Outlook, דואר iCloud או Yahoo. אתם יכולים להוסיף עד 5 כתובות אימייל לחשבוןsupport.google.com
זה באמת פתרון חלקי. ומוזר מאד הקטע של הסינון במייל למה זה כ''כ מורכב עד כדי כך שצריך לפתוח מייל חדש. למה אי אפשר לעשות לחיצה ימנית ולסמן חסום מייל זה... (לא יצא לי לעבוד עם המסנן שכתבו כאן למעלה האם זה שולח לספאם או באמת חוסם)לי באופו אישי זה לא היה עוזר
הרעיון הוא שאותה מטרידה לא תוכל לשלוח לי לא היה בעיה שזה יגע לאשפה
למה א"א , בטח שאפשרזה באמת פתרון חלקי. ומוזר מאד הקטע של הסינון במייל למה זה כ''כ מורכב עד כדי כך שצריך לפתוח מייל חדש. למה אי אפשר לעשות לחיצה ימנית ולסמן חסום מייל זה... (לא יצא לי לעבוד עם המסנן שכתבו כאן למעלה האם זה שולח לספאם או באמת חוסם)
נו אז מה מפריע לך?למה א"א , בטח שאפשר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: