לא ידוע לי שיש כזאת אופציהאיך אפשר לחסום מישהו שלא ישלח לי מייל ושימחק לגמרי שלא יעבור לספאם או אשפה
אולי הטכנאיים פה כן מכירים פתרוןלא ידוע לי שיש כזאת אופציה
לא הבנתי - להחזיר לו מה? יש מייל אוטומטי שמחזיר לואולי אפשר לעשות את זה באוטומציה
אבל הוא ינסה לשלוח ממיל אחר
אבל אולי הפתרון לבנות כמות של 30 או 40 מילים
או אפילו להשתמש בבוטים שיש היום להחזיר לו משהו
ומיד למחוק את זה
לא הבנתי - להחזיר לו מה? יש מייל אוטומטי שמחזיר לו
אבל מה זה יעזור שמקבל מייל חזרה עם בקשה להפסיק הרי זה כל העניין שלו לשלוח ולעצבן
לא נראה לי שהולך לפתוח 10 כתובות מייל בשביל זה אולי עד 3
חוץ מזה שאולי יש דרך פשוט שימחוק וככה הוא אפילו לא יודע שלא קראו את המייל שלו
אני גם מחפש כזו אופציה שנים...איך אפשר לחסום מישהו שלא ישלח לי מייל ושימחק לגמרי שלא יעבור לספאם או אשפה
כבר נשמע יותר פשוט להתעלם לגמרי כך שרמת העניין של המטריד תרד...למה שלא ישיג את הכתובת החדשה?@selo ', הפיתרון היחידי הוא למחוק את המייל ולפתוח חדש (כמובן עם יבוא של כל הדואר והאנשי קשר...)
זה נשמע קשה איך מעדכנים את כולם וכו') אבל זה ממש שווה
זה עושה טוב בעיקר למוטרד וגם למטריד (רק צריך שהכתובת החדשה תשמר בסוד מוחלט-------
אחרי שמוחקים חשבון גימייל אפשר אחכ לפתוח, אולי כדאי שתשלחו לו מייל שסגרתם את המייל שלכם ותמחקו (הוא כמובן ינסה ויראה שזה אמיתי----) ואז תשחזרו את המייל שלכם (אחרי כמה ימים...) מניסיון, הוא לא ינסה שוב
בטח שאפשר וממש בקלות!איך אפשר לחסום מישהו שלא ישלח לי מייל ושימחק לגמרי שלא יעבור לספאם או אשפה
כל התייחסות קטנה רק מגבירה---הפיתרון הפשוט והתועלתי, ל-ה-ת-ע-ל-ם.
התשובה הכי מוחצת היא ההתעלמות. לא "תפסיק" לא "אני ידווח למשטרה" ולא "אני יגיד אותך לגננת" פשוט לא להתייחס.
אפשר לחסום דרךאיך אפשר לחסום מישהו שלא ישלח לי מייל ושימחק לגמרי שלא יעבור לספאם או אשפה
החסום מקבל הודעה כלשהי כשהוא שולח מייל? אם כן והוא יודע שנחסם ישלח מכתובת אחרתבטח שאפשר וממש בקלות!
בראש החיפוש לרשום את כתובת המייל
ללחוץ על הכפתור מסנן חדש
ואז נפתח החלון הזה:
לבחור באפשרות הרצויה
לאהחסום מקבל הודעה כלשהי כשהוא שולח מייל? אם כן והוא יודע שנחסם ישלח מכתובת אחרת
לפעמים קשה להתאפק להציץ במייל גם כשהוא בספאם, למה שאני לא יוכל לשלוט על המייל הפרטי שלי? וכל אדם מפוקפק יכול לשלוח לי מה שהוא רוצה? לא מצליח להבין למה גוגל לא נתנו את האופציה לחסימה, ושהמייל לא יתקבל כלל.אני לא מבין מה הבעיה פשוט לשלוח לספאם
אתה לא רואה את זה בכלל מה מפריע לך מה יש בספאם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: