דרוש מידע איך אפשר להשיג תלוש לאברך כדי לא לשלם ביטוח לאומי?

יהודיתו

משתמש מקצוען
גם תלוש על עבודה של שעתיים ביום?
כי לי יש תלוש כזה (אמיתי!) ואין שום בעיה עם הדתות
כמובן שזה לא מוריד את הדתות כי המשכורת נמוכה,
מי שהמשכורת נמוכה זה לא מגרע לדתות
אני לא מבינה גדולה בזה
אני רק מספרת לכם מה הוא אמר אתמול
אם אתם אומרים מנסיון - אז בבקשה :)
קבלו את התנצלותי :)

קוויק

משתמש מקצוען
בעלי מחפש רעיון לעבודה של שעות ספורות בחודש עם תלוש, בשביל הביטוח לאומי.
יש למישהו איזשהו רעיון?

עדיף כמובן משהו שלא יבוא על חשבון הסדרים.

אשמח למידע,
כל סוג עבודה יכולה לבוא בחשבון

כרגע הוא משלם 390 ש"ח לכל חודש, אני לא יודעת למה כל כך הרבה

תודה רבה רבה!
בלת"ק
לא חייבים תלוש, כל עבודת משק בית מוצהרת מספיקה
יכול להרויח מאתיים שח בחודש ועל זה משלם כמה שקלים ביטוח לאומי

ניק 9970

משתמש פעיל
הסכום לבן ישיבה 130 ש"ח בחודש.
הסכום המקורי הוא 390 לרבעון 3 חודשים, רק בהו"ק ם גובים 130.
כנראה יש טעות וגובים לכם 390 בחודש.
תתקנו את זה, שווה לכם.
חבר של אחי הצהיר שעובד ומרויח 50 ש"ח בחודש בשביל להיפטר מהתשלום,
פעם חשדו בו וקראו לו לבירור,
שאלו אותו במה אתה עוסק?
- גנן.
ואיזו עבודה עשית?
- ריססתי חומר הדברה.
ומה שמו?
ענה להם, במחיר כזה אני אפי' לא טורח לבדוק איזה חומר זה...

כותבת הרבה

משתמש פעיל
איך 120?

משלמת לבן שלי- בחור ישיבה 390 לרבעון

1662652359236.png

סודו של המלאך

משתמש מקצוען
חבר של אחי הצהיר שעובד ומרויח 50 ש"ח בחודש בשביל להיפטר מהתשלום,
פעם חשדו בו וקראו לו לבירור,
שאלו אותו במה אתה עוסק?
- גנן.
ואיזו עבודה עשית?
- ריססתי חומר הדברה.
ומה שמו?
ענה להם, במחיר כזה אני אפי' לא טורח לבדוק איזה חומר זה...

הלוואי על כל עם ישראל שב'בירורים' של ביטוח לאומי יצחקו איתך מהבדיחות האלה

סודו של המלאך

משתמש מקצוען
מנסיון אישי
אם העבודה לא מוגדרת על השעות של הכולל אז אין בעיה של הדתות

אבל עדיין יש ראשי כוללים שאין להם כח שיתחילו לעשות להם בירורים ולא מוכנים בכלל להתעסק עם אחד שיש לו תלוש.

מאיזה איזור אתם?
אולי יש פה מישהו שמחפש עובד רק לכמה דברים קטנים

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מנסיון אישי
אם העבודה לא מוגדרת על השעות של הכולל אז אין בעיה של הדתות

אבל עדיין יש ראשי כוללים שאין להם כח שיתחילו לעשות להם בירורים ולא מוכנים בכלל להתעסק עם אחד שיש לו תלוש.

מאיזה איזור אתם?
אולי יש פה מישהו שמחפש עובד רק לכמה דברים קטנים
מביתר עילית

RIvka.F

משתמש פעיל
מחפשים מישהו שיעסיק אותך במשק בית זה בלי תלוש ולא פוגע בכולל, מצהירים על שכר מינימום ועובדים בין 4 ל8 שעות בחודש, ומשלמים לב"ל 7.25% מהשכר הרבעוני.
לדוגמה אם עובדים 8 שעות בחודש זה יוצא 240 ש"ח לרבעון 720 ש"ח ומשלמים לב"ל 52 ש"ח לרבעון ו208 ש"ח לשנה
בהצלחה

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מחפשים מישהו שיעסיק אותך במשק בית זה בלי תלוש ולא פוגע בכולל, מצהירים על שכר מינימום ועובדים בין 4 ל8 שעות בחודש, ומשלמים לב"ל 7.25% מהשכר הרבעוני.
לדוגמה אם עובדים 8 שעות בחודש זה יוצא 240 ש"ח לרבעון 720 ש"ח ומשלמים לב"ל 52 ש"ח לרבעון ו208 ש"ח לשנה
בהצלחה
איך מצהירים?

אבא לוי

משתמש פעיל
בלת"ק
לא חייבים תלוש, כל עבודת משק בית מוצהרת מספיקה
יכול להרויח מאתיים שח בחודש ועל זה משלם כמה שקלים ביטוח לאומי
דיי דיי דיי דיי
תפסיקו להפיץ פייק ודברים שקריים (סליחה שאני מוציא את כל העצבים עליך אבל זה לא דווקא עליך)
אחרי שחבר שלי ראה פה את זה (היה פה אפילו על זה מדריך)
הוא פנה אלי אם אני מסכים להיות את המעסיק שלו וזה כלום צריך רק לפתוח פנייה באתר וזהו,
תראה אפילו בפרוג כתבו את זה וכולם עושים את זה,
ושעוד כמה חברים עשו את זה, הוא אמר לי אפילו שמות שבאמת עשו את זה,
אחרי שנה וחצי שלא שילם ביטוח כי כאילו הוא עבד במשק בית, ביטוח לאומי שלחו לו פנייה כי אחרי בירור לא נמצאה תיק ניכויים של מעסיק ושהוא יביא להם טופס 106 או תלושי שכר, כמובן שלא היה לו,
אבל הוא התעקש, הוא אמר להם אני עבדתי במשק בית אצל פלוני ופלוני ובאמת היה תיק פתוח של משק בית
ושלמתי לו כל חודש את הביטוח של השכר כאילו, אבל הם לא וויתרו, הם צריכים תלושים או טופס 106,
בסופו של דבר לא היה לו, ומה שקרה זה: שחוקר מביטוח לאומי יום אחד דופק על הדלת שלי,
אני בתומי פותח את הדלת, הרי למה שיהיה פה משהו חשוד?
ואז הוא התחיל לחקור אותי, אם הוא עובד אצלך, מי, מתי, ואיפה, באיזה יום ובאיזה שעה, וכמובן שמצא איזה דבר קטן שסותר את ההצהרה, ואז התחיל לשאול אותי איפה התלושים ולמה לא עשית לו תלוש, אמרתי לו שמשק בית לא צריכים תלוש, והתגובה כמובן היתה שמה פתאום ברור שחייבים לעשות תלוש, ואמרתי לא ידעתי, וכמובן שזה לא עזר כלום, והסוף בכלל לא היה נעים, הם פתחו לי תיק וכו' וכו', בסוף ב"ה יצאתי מזה חי, (אם ככה אפשר לקרוא לזה)
אבל שורה תחתונה החבר שלי הצטרך לשלם איזה 2500 ש"ח רטרואקטיבי על כל חודש את הסכום המלא,
ואז ביררתי אצל החברים האחרים שעשו את זה, כולם אמרו לי, זה לא נכון והם כל אחד משלמים ושילמו כל חודש,
וזה לא עוזר להיפטר מזה, כמובן שאם מישהו עושה תלוש זה בסדר, כמו כל עובד,
אבל להיות מעסיק כן אפילו משק בית חייבים לעשות תלוש,
בקיצור זה לא עוזר כל הדבר, אני פשוט הייתי הקרבן שלהם (או יותר נכון אחד מהקרבנות)
ושיפסיקו להפיץ פה דברים שיכולים לסבך אנשים

קוויק

משתמש מקצוען
דיי דיי דיי דיי
תפסיקו להפיץ פייק ודברים שקריים (סליחה שאני מוציא את כל העצבים עליך אבל זה לא דווקא עליך)
אחרי שחבר שלי ראה פה את זה (היה פה אפילו על זה מדריך)
הוא פנה אלי אם אני מסכים להיות את המעסיק שלו וזה כלום צריך רק לפתוח פנייה באתר וזהו,
תראה אפילו בפרוג כתבו את זה וכולם עושים את זה,
ושעוד כמה חברים עשו את זה, הוא אמר לי אפילו שמות שבאמת עשו את זה,
אחרי שנה וחצי שלא שילם ביטוח כי כאילו הוא עבד במשק בית, ביטוח לאומי שלחו לו פנייה כי אחרי בירור לא נמצאה תיק ניכויים של מעסיק ושהוא יביא להם טופס 106 או תלושי שכר, כמובן שלא היה לו,
אבל הוא התעקש, הוא אמר להם אני עבדתי במשק בית אצל פלוני ופלוני ובאמת היה תיק פתוח של משק בית
ושלמתי לו כל חודש את הביטוח של השכר כאילו, אבל הם לא וויתרו, הם צריכים תלושים או טופס 106,
בסופו של דבר לא היה לו, ומה שקרה זה: שחוקר מביטוח לאומי יום אחד דופק על הדלת שלי,
אני בתומי פותח את הדלת, הרי למה שיהיה פה משהו חשוד?
ואז הוא התחיל לחקור אותי, אם הוא עובד אצלך, מי, מתי, ואיפה, באיזה יום ובאיזה שעה, וכמובן שמצא איזה דבר קטן שסותר את ההצהרה, ואז התחיל לשאול אותי איפה התלושים ולמה לא עשית לו תלוש, אמרתי לו שמשק בית לא צריכים תלוש, והתגובה כמובן היתה שמה פתאום ברור שחייבים לעשות תלוש, ואמרתי לא ידעתי, וכמובן שזה לא עזר כלום, והסוף בכלל לא היה נעים, הם פתחו לי תיק וכו' וכו', בסוף ב"ה יצאתי מזה חי, (אם ככה אפשר לקרוא לזה)
אבל שורה תחתונה החבר שלי הצטרך לשלם איזה 2500 ש"ח רטרואקטיבי על כל חודש את הסכום המלא,
ואז ביררתי אצל החברים האחרים שעשו את זה, כולם אמרו לי, זה לא נכון והם כל אחד משלמים ושילמו כל חודש,
וזה לא עוזר להיפטר מזה, כמובן שאם מישהו עושה תלוש זה בסדר, כמו כל עובד,
אבל להיות מעסיק כן אפילו משק בית חייבים לעשות תלוש,
בקיצור זה לא עוזר כל הדבר, אני פשוט הייתי הקרבן שלהם (או יותר נכון אחד מהקרבנות)
ושיפסיקו להפיץ פה דברים שיכולים לסבך אנשים
שום פייק ושום שקרים, זה שחבר שלך עשה את זה בדרך מוזרה ולא ברורה ונפל מזה, זה בעיה שלו ולא של אף אחד אחר.
הם ממש לא צריכים תלושים, גם אצלנו בדקו מספר פעמים, הכל מדווח ותקין ולפי חוק.
חבל שאתה סתם מעליל ודופק אחרים וגורם להם לשלם הרבה ללא צורך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה