דרוש מידע איך אפשר להקל על שפתיים סדוקות/ מקולפות??

תודה לד'!!

משתמש פעיל
מהניסיון שלי פלקסיטול עוזר באופן מדהים אחרי שהשפתיים כבר פצועות וסדוקות, אחרי יום של מריחה מגיעים להחלמה, אבל הוא לא טוב לתחזוקה.
לתחזוקה צריך פשוט למרוח שפתון כל הזמן - אין דרך אחרת.
לי אישית מספיק לתחזוקה שפתון פשוט שקונים בשפופרת תכלכלה כזאת ליד הקופה בסופר. (רופאה אמרה לי שווזלין לא מומלץ כי הוא מכיל רכיבים שמקורם בנפט).
אחרי שבת או אם הזנחתי כמה ימים והגעתי למצב של פצעים וקילופים - אני עושה יום שיקום עם פלקסיטול ואז חוזרת ללחות.

בכל מקרה - לי עוזר מאד מאד נטילה קבועה של תוסף ויטמין B6 - ממש שיפור משמעותי שרואים בעיניים (לקיחה של 2-3 כדורים בחמישי שישי זאת הדרך היחידה להימנע מקילופים בשבת....)

הגרי"ש

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
בליסטיקס הטיפולי זה

שפתון של חברת פוראוור אלוורה,, הוא טבעי עוזר מאד!!! אני סובלת מקילופים בשפתיים מאז הייתי ילדה וזה מעלים הכל. מה שכן, צריך למרוח בהתמדה! כל יום כמה פעמים ... אפשר להשיג רק אצל משווקים בבית. תשאלי פה בפורום מי משווק באזור שלך.
השפתון של פואוור מעולה למי שסובל מיובש, ההקלה ניכרת באופן מיידי.
יש לזה כשרות, לא יודעת איזה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה