התייעצות איך אפשר לברר על תוכניות תמ"א 38 בבניין

אני רוצה לרכוש דירה בבניין שנמצא בתהליכי תמ"א 38. המוכר מראה לי את ההדמיה ומספר שזה התקדם לשלב מסויים בעירייה. מנגד, שכנים אחרים טענו שזה נדחה כבר ותקוע כבר הרבה שנים. איך אני יכול לברר ישירות איפה זה עומד בעירייה, ולראות את התוכניות שנמצאות על שלחן העירייה. (מדובר בירושלים)

י"ג מידות

משתמש פעיל
עריכה תורנית
תברר איזה שכן אחראי ומייצג את הבניין מול היזם
תברר מי העו"ד שמיצג את הדיירים מול היזם
שניהם אמורים לדעת די טוב מה המצב
כך אני נהגתי עכ"פ

מאוד עוזר לי, תודה

מה שקרה השכן שמייצג מול היזם, הסתכסך מולו, והוא כיום מתנגד, כך שאי אפשר לדעת. אין עו"ד שמייצג. העו"ד הוא מטעם היזם. היזם לא אמין בעיני בנושא זה. לא הצלחתי דרך האתר להבין בדיוק איפה זה עומד.

Shimshonon

משתמש חדש
אפשר לפנות לעירייה עצמה
בעיריית ירושלים בגלל שיש מלא פרויקטים בתהליכים שונים יש ממש מישהו שאחראי רק על זה

י"ג מידות

משתמש פעיל
עריכה תורנית
אני לא יודע אייך זה עובד בירושלים אני אשדודי ובאשדוד יש לעריה אתר מיוחד שהוא מפה לוחצים על הכתובת הרצויה ועולה כל המידע ההנדסי שיש על אותה כתובת
ואם יש כזה אתר אם כתוב "בהפקדה" "טרם התקבל התר" סימן שזה יקח עוד הרבה זמן

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה