חחחיצירתיות נשפכת
התוצאה משולמת ומיוחדת!
אנסה לעזור.
אם את רוצה עוגת "סמאש קייק" אמיתית... את צריכה תבנית של סמאש קייק, תבנית שמורכבת מ2 חלקים, אחר נראה כמין "מנג'ט" גדול והשני כמין הראש של העוגה.
את אופה בשני החלקים עוגת שוקולד פשוטה ומחלצת מהתבנית.
לאחר מכן את ממיסה שוקולד צימקאו, (לבן או חום לבחירתך, אם את רוצה בצבע מסוים תמיסי לבן ותוסיפי מעט צבע מאכל) ושופכת אותו לתבנית שנראית כמו מנג'ט, ומורחת בעזרת מכחול (עדיף כמה שיותר עבה שלא יהרסו לך הידים ) על כל הדפנות, ומכינה לקרור של 5-10 דקות, מוציאה ושוב חוזרת על התהליך. כך במשך 3 פעמים- מה שיגרום שהשוקולד יהיה עבה מספיק ולא ישבר מכל נגיעה.
לאחר שהשוקולד התקשה מספיק את משחררת אותו מהתבנית ומכניסה לתוכו את עוגת השוקולד (צריכה לחתוך מעט בצדדים כדי שייכנס).
מורחת מעט קצפת מעל ומניחה את החלק השני של עוגת השוקולד. ומקשטת כאוות נפשך.
בד"כ נהוג לעשות "רוזטות" שזה כמין פרחים מקצפת, בצנטר מס' M1.
(לקצפת יציבה תוסיפי מעט א. פודינג)
אשמח לענות לשאלות נוספות.
את יכולה לעשות בתבנית שמיועדת לקובנה.
אם יש לך שכנה תימניה תוכלי להשאיל ממנה. זו אותה צורה רק בלי העיטור היפה של המנג'ט.
אח"כ תצפי אותה בשוקולד בצורה פשוטה- כלומר תמיסי כמות מתאימה של שוקולד, תשפכי מעל העוגה ותדאגי שכל הדפנות יצופו בצורה חלקה. ככה יש לך בסיס מוכן בכמעט אפס עבודה.
חוץ מזה תצטרכי תבנית בצורת כיפה לחלק העליון.
אחרי שיהיה לך את שניהם- לקשקש מלמעלה בקצפת זו ממש לא הבעיה...
מקווה שלא שכחתי מישהיאני עשיתי בלי תבניות מיוחדות ויצא לי די יפה לטעמי....
המסתי חבילה של צמקאו לבן.
(הנה התשובה...)
שפכתי לקערה חד פעמית
ולחצתי מעליה קערה חד פעמית נוספת עד שהשוקולד עלה לשוליים וכמעט נשפך
כל העסק הלך לנוח במקפיא
כשהתקשה השוקולד קרעתי מעליו את הקערות הח"פ וקיבלתי - קערת שוקולד!
צפה בקובץ המצורף 540497
קישטתי בשוקולד צבעוני מבחוץ
צפה בקובץ המצורף 540498
בתוך הקערה מילאתי עוגה (קוביות!!!)
צפה בקובץ המצורף 540503
ציפיתי בקצפת (עם פודינג ריבת חלב כדי שיהיה יציב וטעים)
וקישטתי בשוקולד, (אותיות וצורות נוספות) נשיקות ועוגיות מקרון וכמובן - נר במספר 1
כמה פשוט ככה יפה
צפה בקובץ המצורף 540504
והיה גם טעים מאד!
ואגב,
לא מתים מלאכול צמקאו......
בדיוק כך....
הם מחכים לרגע שימאס לו כבר.... (או למי שמצלם...)
ומשתלטים על העוגה במקצועיות רבה....
היילאחר מכן את ממיסה שוקולד צימקאו,
מהממםאני עשיתי בלי תבניות מיוחדות ויצא לי די יפה לטעמי....
המסתי חבילה של צמקאו לבן.
(הנה התשובה...)
שפכתי לקערה חד פעמית
ולחצתי מעליה קערה חד פעמית נוספת עד שהשוקולד עלה לשוליים וכמעט נשפך
כל העסק הלך לנוח במקפיא
כשהתקשה השוקולד קרעתי מעליו את הקערות הח"פ וקיבלתי - קערת שוקולד!
צפה בקובץ המצורף 540497
קישטתי בשוקולד צבעוני מבחוץ
צפה בקובץ המצורף 540498
בתוך הקערה מילאתי עוגה (קוביות!!!)
צפה בקובץ המצורף 540503
ציפיתי בקצפת (עם פודינג ריבת חלב כדי שיהיה יציב וטעים)
וקישטתי בשוקולד, (אותיות וצורות נוספות) נשיקות ועוגיות מקרון וכמובן - נר במספר 1
כמה פשוט ככה יפה
צפה בקובץ המצורף 540504
והיה גם טעים מאד!
ואגב,
לא מתים מלאכול צמקאו......
בדיוק כך....
הם מחכים לרגע שימאס לו כבר.... (או למי שמצלם...)
ומשתלטים על העוגה במקצועיות רבה....
אחותי עשתה את זה לבד.. הכל לבד.הבן הבכור שלי, נהיה בן שנה עוד כמה שבועות, ואני מאד מתרגשת, אני רוצה להכין לו עוגת סמאש קייק ולנסות לצלם אותו לבד...
אבל...
אני לא יודעת איך עושים את זה? אם אפשר מתכון מפורט, פלוס הוראות ברורות מאד אשמח!
תודה מראש לכולם...
הוא לא כזזזה ישן הקפיצו אותו לא מזמןאויש, אשכול ישן..
אולי עזרתי למששהו...
זה עם התבנית החד פעמית, או בלי???אם את רוצה כיוון נוסף.צפה בקובץ המצורף 948696
גם זה נעשה ללא תבנית סמאש קייק
בכלי חד פעמי לסלט. המסתי שוקולד צמקאו לבן.
ובתוכו מלאתי עוגה עגולה וציפיתי בקצפת.
בלי.זה עם התבנית החד פעמית, או בלי???
למה לא לצלם את שניהם מתלקקים מאותה עוגה?אלופות!!!
אני צריכה בעז"ה וב"ה להכין 2 לתאומים!
יש למישהי נסיון וכו'
אשמח לקבל תגובות!!!
השוקולד נוזל לי לכיוון מטה ומתקבל שכבה דקה ובסיס עבה.אנסה לעזור.
אם את רוצה עוגת "סמאש קייק" אמיתית... את צריכה תבנית של סמאש קייק, תבנית שמורכבת מ2 חלקים, אחר נראה כמין "מנג'ט" גדול והשני כמין הראש של העוגה.
את אופה בשני החלקים עוגת שוקולד פשוטה ומחלצת מהתבנית.
לאחר מכן את ממיסה שוקולד צימקאו, (לבן או חום לבחירתך, אם את רוצה בצבע מסוים תמיסי לבן ותוסיפי מעט צבע מאכל) ושופכת אותו לתבנית שנראית כמו מנג'ט, ומורחת בעזרת מכחול (עדיף כמה שיותר עבה שלא יהרסו לך הידים ) על כל הדפנות, ומכינה לקרור של 5-10 דקות, מוציאה ושוב חוזרת על התהליך. כך במשך 3 פעמים- מה שיגרום שהשוקולד יהיה עבה מספיק ולא ישבר מכל נגיעה.
לאחר שהשוקולד התקשה מספיק את משחררת אותו מהתבנית ומכניסה לתוכו את עוגת השוקולד (צריכה לחתוך מעט בצדדים כדי שייכנס).
מורחת מעט קצפת מעל ומניחה את החלק השני של עוגת השוקולד. ומקשטת כאוות נפשך.
בד"כ נהוג לעשות "רוזטות" שזה כמין פרחים מקצפת, בצנטר מס' M1.
(לקצפת יציבה תוסיפי מעט א. פודינג)
אשמח לענות לשאלות נוספות.
תעשי שכבה דקה של שוקולד, כלומר תשפכי החוצה את השוקולד המיותר, תקפיאי ואח"כ עוד שכבה מעל ולהקפעא. זה הקפאה קצרה, שוקולד מתקשה מאוד מהרהשוקולד נוזל לי לכיוון מטה ומתקבל שכבה דקה ובסיס עבה.
יש לך אולי טיפ בשבילי?
עשיתי כעצתךתעשי שכבה דקה של שוקולד, כלומר תשפכי החוצה את השוקולד המיותר, תקפיאי ואח"כ עוד שכבה מעל ולהקפעא. זה הקפאה קצרה, שוקולד מתקשה מאוד מהר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: