איך אני עושה עוגת סמאש קייק?

Esty S

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הפקות ואירועים
הבן הבכור שלי, נהיה בן שנה עוד כמה שבועות, ואני מאד מתרגשת:p, אני רוצה להכין לו עוגת סמאש קייק ולנסות לצלם אותו לבד...
אבל...
אני לא יודעת איך עושים את זה? אם אפשר מתכון מפורט, פלוס הוראות ברורות מאד אשמח!
תודה מראש לכולם...
 

שואו

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
שימי לב שניתן לצפות בצורה יותר יפה ממה שמוצג בסרטון
 

Brachad

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
נכנסת לרשימת הפורומים בוחרת נניח איש את רעהו ומעלה בצד שמאל הוא נותן צור נושא חדש
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
את יכולה להכין כל עוגה ולצפות אותה בקצפת עם צבע מאכל
 

שרה.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
תקני תבנית של עוגת סמאש קייק.
תאפי בה עוגת שוקולד.
ותצפי אותה בקצפת צבעונית.
בהצלחה.

מפה תקחי השראה לעיצוב העוגה:)
https://www.pinterest.com/search/pins/?q=סמאש קייק&rs=typed&term_meta[]=סמאש|typed&term_meta[]=קייק|typed

זאת התבנית:
http://www.lironbereshit18.co.il/items/864195-תבנית-סילקון-סמאש-קייק
את יכולה לקנות אותה בכל חנות אפיה. הקישור סתם בשביל הדוגמא.

מקווה שעזרתי לך...
 

אלי7 א

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מקפיצה
אשמח לטיפים בנוגע לעמידות הקצפת
וכל טיפ נוסף שיש...
תודה מראש
 

einkamoni

משתמש מקצוען
אנסה לעזור.

אם את רוצה עוגת "סמאש קייק" אמיתית... את צריכה תבנית של סמאש קייק, תבנית שמורכבת מ2 חלקים, אחר נראה כמין "מנג'ט" גדול והשני כמין הראש של העוגה.
את אופה בשני החלקים עוגת שוקולד פשוטה ומחלצת מהתבנית.

לאחר מכן את ממיסה שוקולד צימקאו, (לבן או חום לבחירתך, אם את רוצה בצבע מסוים תמיסי לבן ותוסיפי מעט צבע מאכל) ושופכת אותו לתבנית שנראית כמו מנג'ט, ומורחת בעזרת מכחול (עדיף כמה שיותר עבה שלא יהרסו לך הידים ) על כל הדפנות, ומכינה לקרור של 5-10 דקות, מוציאה ושוב חוזרת על התהליך. כך במשך 3 פעמים- מה שיגרום שהשוקולד יהיה עבה מספיק ולא ישבר מכל נגיעה.
לאחר שהשוקולד התקשה מספיק את משחררת אותו מהתבנית ומכניסה לתוכו את עוגת השוקולד (צריכה לחתוך מעט בצדדים כדי שייכנס).
מורחת מעט קצפת מעל ומניחה את החלק השני של עוגת השוקולד. ומקשטת כאוות נפשך.

בד"כ נהוג לעשות "רוזטות" שזה כמין פרחים מקצפת, בצנטר מס' M1.
(לקצפת יציבה תוסיפי מעט א. פודינג)

אשמח לענות לשאלות נוספות.
 

קבצים מצורפים

  • DSC_0294.JPG
    DSC_0294.JPG
    3.6 MB · צפיות: 666

אלי7 א

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אנסה לעזור.

אם את רוצה עוגת "סמאש קייק" אמיתית... את צריכה תבנית של סמאש קייק, תבנית שמורכבת מ2 חלקים, אחר נראה כמין "מנג'ט" גדול והשני כמין הראש של העוגה.
את אופה בשני החלקים עוגת שוקולד פשוטה ומחלצת מהתבנית.

לאחר מכן את ממיסה שוקולד צימקאו, (לבן או חום לבחירתך, אם את רוצה בצבע מסוים תמיסי לבן ותוסיפי מעט צבע מאכל) ושופכת אותו לתבנית שנראית כמו מנג'ט, ומורחת בעזרת מכחול (עדיף כמה שיותר עבה שלא יהרסו לך הידים ) על כל הדפנות, ומכינה לקרור של 5-10 דקות, מוציאה ושוב חוזרת על התהליך. כך במשך 3 פעמים- מה שיגרום שהשוקולד יהיה עבה מספיק ולא ישבר מכל נגיעה.
לאחר שהשוקולד התקשה מספיק את משחררת אותו מהתבנית ומכניסה לתוכו את עוגת השוקולד (צריכה לחתוך מעט בצדדים כדי שייכנס).
מורחת מעט קצפת מעל ומניחה את החלק השני של עוגת השוקולד. ומקשטת כאוות נפשך.

בד"כ נהוג לעשות "רוזטות" שזה כמין פרחים מקצפת, בצנטר מס' M1.
(לקצפת יציבה תוסיפי מעט א. פודינג)

אשמח לענות לשאלות נוספות.
יוואוו גדול עלי..
מתחילה לחשוש שאני יורדת מהענין
אין לי תבנית ולא מתכננת להשקיע בזה, איך אפשר לעטר עוגת טורט עגולה וגבוהה?
ותודה רבה על ההשקעה בפירוט התשובה
 

הדסדס

משתמש מקצוען
אנסה לעזור.

אם את רוצה עוגת "סמאש קייק" אמיתית... את צריכה תבנית של סמאש קייק, תבנית שמורכבת מ2 חלקים, אחר נראה כמין "מנג'ט" גדול והשני כמין הראש של העוגה.
את אופה בשני החלקים עוגת שוקולד פשוטה ומחלצת מהתבנית.

לאחר מכן את ממיסה שוקולד צימקאו, (לבן או חום לבחירתך, אם את רוצה בצבע מסוים תמיסי לבן ותוסיפי מעט צבע מאכל) ושופכת אותו לתבנית שנראית כמו מנג'ט, ומורחת בעזרת מכחול (עדיף כמה שיותר עבה שלא יהרסו לך הידים ) על כל הדפנות, ומכינה לקרור של 5-10 דקות, מוציאה ושוב חוזרת על התהליך. כך במשך 3 פעמים- מה שיגרום שהשוקולד יהיה עבה מספיק ולא ישבר מכל נגיעה.
לאחר שהשוקולד התקשה מספיק את משחררת אותו מהתבנית ומכניסה לתוכו את עוגת השוקולד (צריכה לחתוך מעט בצדדים כדי שייכנס).
מורחת מעט קצפת מעל ומניחה את החלק השני של עוגת השוקולד. ומקשטת כאוות נפשך.

בד"כ נהוג לעשות "רוזטות" שזה כמין פרחים מקצפת, בצנטר מס' M1.
(לקצפת יציבה תוסיפי מעט א. פודינג)

אשמח לענות לשאלות נוספות.
כמה שוקולד לכזו עוגה?
זה מדהים!!!
 

פרסום-פלאש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
את יכולה לעשות בתבנית שמיועדת לקובנה.
אם יש לך שכנה תימניה תוכלי להשאיל ממנה. זו אותה צורה רק בלי העיטור היפה של המנג'ט.
אח"כ תצפי אותה בשוקולד בצורה פשוטה- כלומר תמיסי כמות מתאימה של שוקולד, תשפכי מעל העוגה ותדאגי שכל הדפנות יצופו בצורה חלקה. ככה יש לך בסיס מוכן בכמעט אפס עבודה.
חוץ מזה תצטרכי תבנית בצורת כיפה לחלק העליון.
אחרי שיהיה לך את שניהם- לקשקש מלמעלה בקצפת זו ממש לא הבעיה...
 

פרסום-פלאש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אנסה לעזור.

אם את רוצה עוגת "סמאש קייק" אמיתית... את צריכה תבנית של סמאש קייק, תבנית שמורכבת מ2 חלקים, אחר נראה כמין "מנג'ט" גדול והשני כמין הראש של העוגה.
את אופה בשני החלקים עוגת שוקולד פשוטה ומחלצת מהתבנית.

לאחר מכן את ממיסה שוקולד צימקאו, (לבן או חום לבחירתך, אם את רוצה בצבע מסוים תמיסי לבן ותוסיפי מעט צבע מאכל) ושופכת אותו לתבנית שנראית כמו מנג'ט, ומורחת בעזרת מכחול (עדיף כמה שיותר עבה שלא יהרסו לך הידים ) על כל הדפנות, ומכינה לקרור של 5-10 דקות, מוציאה ושוב חוזרת על התהליך. כך במשך 3 פעמים- מה שיגרום שהשוקולד יהיה עבה מספיק ולא ישבר מכל נגיעה.
לאחר שהשוקולד התקשה מספיק את משחררת אותו מהתבנית ומכניסה לתוכו את עוגת השוקולד (צריכה לחתוך מעט בצדדים כדי שייכנס).
מורחת מעט קצפת מעל ומניחה את החלק השני של עוגת השוקולד. ומקשטת כאוות נפשך.

בד"כ נהוג לעשות "רוזטות" שזה כמין פרחים מקצפת, בצנטר מס' M1.
(לקצפת יציבה תוסיפי מעט א. פודינג)

אשמח לענות לשאלות נוספות.
איזה מפורט!!! נשמע מקצועי ביותר!!
 

einkamoni

משתמש מקצוען
את רצינית שאת מתכוונת לצמקאו?
ואת הדבר הזה את נותנת אח"כ לילד בן שנה לאכול?...:(
נראה לך שילד בן שנה באמת אוכל את זה???
הוא נהנה להתלקק על הקצפת, ואח"כ אחים שלו נהנים לחלק את העוגה ביניהם.
לצימקאו בד"כ לא מגיעים.
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
יוואוו גדול עלי..
מתחילה לחשוש שאני יורדת מהענין
אין לי תבנית ולא מתכננת להשקיע בזה, איך אפשר לעטר עוגת טורט עגולה וגבוהה?
ותודה רבה על ההשקעה בפירוט התשובה

אני עשיתי בלי תבניות מיוחדות ויצא לי די יפה לטעמי....
המסתי חבילה של צמקאו לבן.
כמה שוקולד לכזו עוגה?
זה מדהים!!!
(הנה התשובה...)
שפכתי לקערה חד פעמית
ולחצתי מעליה קערה חד פעמית נוספת עד שהשוקולד עלה לשוליים וכמעט נשפך
כל העסק הלך לנוח במקפיא
כשהתקשה השוקולד קרעתי מעליו את הקערות הח"פ וקיבלתי - קערת שוקולד!
IMG_5894.jpg

קישטתי בשוקולד צבעוני מבחוץ
IMG_5899.jpg

בתוך הקערה מילאתי עוגה (קוביות!!!)
IMG_5901.jpg

ציפיתי בקצפת (עם פודינג ריבת חלב כדי שיהיה יציב וטעים)
וקישטתי בשוקולד, (אותיות וצורות נוספות) נשיקות ועוגיות מקרון וכמובן - נר במספר 1
כמה פשוט ככה יפה
IMG_5915.jpg

והיה גם טעים מאד!

ואגב,
את רצינית שאת מתכוונת לצמקאו?
ואת הדבר הזה את נותנת אח"כ לילד בן שנה לאכול?...:(
לא מתים מלאכול צמקאו......

נראה לך שילד בן שנה באמת אוכל את זה???
הוא נהנה להתלקק על הקצפת, ואח"כ אחים שלו נהנים לחלק את העוגה ביניהם.
לצימקאו בד"כ לא מגיעים.
בדיוק כך....
הם מחכים לרגע שימאס לו כבר.... (או למי שמצלם...)
ומשתלטים על העוגה במקצועיות רבה....
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
(הנה התשובה...)
שפכתי לקערה חד פעמית
ולחצתי מעליה קערה חד פעמית נוספת עד שהשוקולד עלה לשוליים וכמעט נשפך
כל העסק הלך לנוח במקפיא
כשהתקשה השוקולד קרעתי מעליו את הקערות הח"פ וקיבלתי - קערת שוקולד!
יצירתיות נשפכת :)
התוצאה משולמת ומיוחדת!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה