זה בטוח שייך לפה?....נכנסת לרשימת הפורומים בוחרת נניח איש את רעהו ומעלה בצד שמאל הוא נותן צור נושא חדש
זה בטוח לא שייך..זה בטוח שייך לפה?....
יוואוו גדול עלי..אנסה לעזור.
אם את רוצה עוגת "סמאש קייק" אמיתית... את צריכה תבנית של סמאש קייק, תבנית שמורכבת מ2 חלקים, אחר נראה כמין "מנג'ט" גדול והשני כמין הראש של העוגה.
את אופה בשני החלקים עוגת שוקולד פשוטה ומחלצת מהתבנית.
לאחר מכן את ממיסה שוקולד צימקאו, (לבן או חום לבחירתך, אם את רוצה בצבע מסוים תמיסי לבן ותוסיפי מעט צבע מאכל) ושופכת אותו לתבנית שנראית כמו מנג'ט, ומורחת בעזרת מכחול (עדיף כמה שיותר עבה שלא יהרסו לך הידים ) על כל הדפנות, ומכינה לקרור של 5-10 דקות, מוציאה ושוב חוזרת על התהליך. כך במשך 3 פעמים- מה שיגרום שהשוקולד יהיה עבה מספיק ולא ישבר מכל נגיעה.
לאחר שהשוקולד התקשה מספיק את משחררת אותו מהתבנית ומכניסה לתוכו את עוגת השוקולד (צריכה לחתוך מעט בצדדים כדי שייכנס).
מורחת מעט קצפת מעל ומניחה את החלק השני של עוגת השוקולד. ומקשטת כאוות נפשך.
בד"כ נהוג לעשות "רוזטות" שזה כמין פרחים מקצפת, בצנטר מס' M1.
(לקצפת יציבה תוסיפי מעט א. פודינג)
אשמח לענות לשאלות נוספות.
כמה שוקולד לכזו עוגה?אנסה לעזור.
אם את רוצה עוגת "סמאש קייק" אמיתית... את צריכה תבנית של סמאש קייק, תבנית שמורכבת מ2 חלקים, אחר נראה כמין "מנג'ט" גדול והשני כמין הראש של העוגה.
את אופה בשני החלקים עוגת שוקולד פשוטה ומחלצת מהתבנית.
לאחר מכן את ממיסה שוקולד צימקאו, (לבן או חום לבחירתך, אם את רוצה בצבע מסוים תמיסי לבן ותוסיפי מעט צבע מאכל) ושופכת אותו לתבנית שנראית כמו מנג'ט, ומורחת בעזרת מכחול (עדיף כמה שיותר עבה שלא יהרסו לך הידים ) על כל הדפנות, ומכינה לקרור של 5-10 דקות, מוציאה ושוב חוזרת על התהליך. כך במשך 3 פעמים- מה שיגרום שהשוקולד יהיה עבה מספיק ולא ישבר מכל נגיעה.
לאחר שהשוקולד התקשה מספיק את משחררת אותו מהתבנית ומכניסה לתוכו את עוגת השוקולד (צריכה לחתוך מעט בצדדים כדי שייכנס).
מורחת מעט קצפת מעל ומניחה את החלק השני של עוגת השוקולד. ומקשטת כאוות נפשך.
בד"כ נהוג לעשות "רוזטות" שזה כמין פרחים מקצפת, בצנטר מס' M1.
(לקצפת יציבה תוסיפי מעט א. פודינג)
אשמח לענות לשאלות נוספות.
איזה מפורט!!! נשמע מקצועי ביותר!!אנסה לעזור.
אם את רוצה עוגת "סמאש קייק" אמיתית... את צריכה תבנית של סמאש קייק, תבנית שמורכבת מ2 חלקים, אחר נראה כמין "מנג'ט" גדול והשני כמין הראש של העוגה.
את אופה בשני החלקים עוגת שוקולד פשוטה ומחלצת מהתבנית.
לאחר מכן את ממיסה שוקולד צימקאו, (לבן או חום לבחירתך, אם את רוצה בצבע מסוים תמיסי לבן ותוסיפי מעט צבע מאכל) ושופכת אותו לתבנית שנראית כמו מנג'ט, ומורחת בעזרת מכחול (עדיף כמה שיותר עבה שלא יהרסו לך הידים ) על כל הדפנות, ומכינה לקרור של 5-10 דקות, מוציאה ושוב חוזרת על התהליך. כך במשך 3 פעמים- מה שיגרום שהשוקולד יהיה עבה מספיק ולא ישבר מכל נגיעה.
לאחר שהשוקולד התקשה מספיק את משחררת אותו מהתבנית ומכניסה לתוכו את עוגת השוקולד (צריכה לחתוך מעט בצדדים כדי שייכנס).
מורחת מעט קצפת מעל ומניחה את החלק השני של עוגת השוקולד. ומקשטת כאוות נפשך.
בד"כ נהוג לעשות "רוזטות" שזה כמין פרחים מקצפת, בצנטר מס' M1.
(לקצפת יציבה תוסיפי מעט א. פודינג)
אשמח לענות לשאלות נוספות.
כן זו השקעה קצת הזויה ביחס לילד ולגילו...כמה שוקולד לכזו עוגה?
זה מדהים!!!
כמה שוקולד לכזו עוגה?
זה מדהים!!!
את רצינית שאת מתכוונת לצמקאו?לא זוכרת כמויות מדויקות, אבל שוקלד צימקאו זה לא מוצר יקר
נראה לך שילד בן שנה באמת אוכל את זה???את רצינית שאת מתכוונת לצמקאו?
ואת הדבר הזה את נותנת אח"כ לילד בן שנה לאכול?...
יוואוו גדול עלי..
מתחילה לחשוש שאני יורדת מהענין
אין לי תבנית ולא מתכננת להשקיע בזה, איך אפשר לעטר עוגת טורט עגולה וגבוהה?
ותודה רבה על ההשקעה בפירוט התשובה
(הנה התשובה...)כמה שוקולד לכזו עוגה?
זה מדהים!!!
לא מתים מלאכול צמקאו......את רצינית שאת מתכוונת לצמקאו?
ואת הדבר הזה את נותנת אח"כ לילד בן שנה לאכול?...
בדיוק כך....נראה לך שילד בן שנה באמת אוכל את זה???
הוא נהנה להתלקק על הקצפת, ואח"כ אחים שלו נהנים לחלק את העוגה ביניהם.
לצימקאו בד"כ לא מגיעים.
יצירתיות נשפכת(הנה התשובה...)
שפכתי לקערה חד פעמית
ולחצתי מעליה קערה חד פעמית נוספת עד שהשוקולד עלה לשוליים וכמעט נשפך
כל העסק הלך לנוח במקפיא
כשהתקשה השוקולד קרעתי מעליו את הקערות הח"פ וקיבלתי - קערת שוקולד!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: