הונגרי אמיתי
משתמש מקצוען
קניתי מעל 50 ש"ח ולא קיבלתי שובר
מה אני עושה?
מה אני עושה?
צריך לשלוח צילום של הקבלה לכתובת 50tnuva בג'ימייל. תוך כמה דקות מקבלים במייל חוזר את הזיכוי.קניתי מעל 50 ש"ח ולא קיבלתי שובר
מה אני עושה?
אמרו לי שיש איזה מייל ששולחים ומקבליםפונה לסופר שעשית את הקניה.
זה אמור להיות מודפס אוטומטית עם הקבלה.
צריך לשלוח צילום של הקבלה לכתובת 50tnuva בג'ימייל. תוך כמה דקות מקבלים במייל חוזר את הזיכוי.
לא יודע מה זה.אמרו לי שיש איזה מייל ששולחים ומקבלים
איזה ספרים יש במבצע?לא יודע מה זה.
לי יצא פתקית צמודה עם הקבלה.
הבאתי לאור החיים וקיבלתי.
לא שווה גרוש....איזה ספרים יש במבצע?
איך הכתובת מייל המלאה שלהם?צריך לשלוח צילום של הקבלה לכתובת 50tnuva בג'ימייל. תוך כמה דקות מקבלים במייל חוזר את הזיכוי.
מה כן יש שם?לא שווה גרוש....
פה התקנוןמה כן יש שם?
50tnuvaאין לכתוב כתובת מיילאיך הכתובת מייל המלאה שלהם?
אני שלחתי סריקה של חשבונית בקובץ מצורף,צריך לשלוח צילום של הקבלה לכתובת 50tnuva בג'ימייל. תוך כמה דקות מקבלים במייל חוזר את הזיכוי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: