יהודיה בנשמה
משתמש צעיר
היא היתה צעירה מאד, לפי דעתי היתה אז בערך 20-25, היתה נשואה.בגיל 30 עד 40
היא היתה צעירה מאד, לפי דעתי היתה אז בערך 20-25, היתה נשואה.בגיל 30 עד 40
נכון לשנת 2005מירושלים או תל אביב
נכון לשנת 2005
נכון לשנת 2005 זה השם שלה גם? כי לפי דעתי ב 2005 היא היתה רווקה... והשם הזה היה כשהיא היתה נשואה...אז כנראה שזה היא
נכון לשנת 2005 זה השם שלה גם? כי לפי דעתי ב 2005 היא היתה רווקה... והשם הזה היה כשהיא היתה נשואה...
את זה הבנתי, שאלתי אם השם משפחה שלה הוא עדכני או נכון ל 2005?התכוונתי שהיא גרה בתל אביב או ירושלים בשנת 2005
באסה, לא.יש לך את השם שלה כרווקה?
והצלחת ליצור קשר עם הבית ספר?באסה, לא.
היא היתה ממלאת מקום של מורה שיצאה לחופשת לידה- לימדה בערך 3 חודשים, אז אני כמעט לא יודעת עליה כלום...
לא ענו שם, אולי יצאו לחופשת פסח, אני ינסה שוב...והצלחת ליצור קשר עם הבית ספר?
בית ספר בית יעקב של החינוך העצמאי? מחר הם עדיין לומדים.לא ענו שם, אולי יצאו לחופשת פסח, אני ינסה שוב...
אני צריכה ליצור קשר עם הבית ספר כדי להגיע אליה...@יהודיה בנשמה אולי המורה שיצאה לחופשת לידה תדע?
מוזר, כי לא ענו ...בית ספר בית יעקב של החינוך העצמאי? מחר הם עדיין לומדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: