עזרה איך אני יכולה להצביע

tbh

משתמש מקצוען
שה' ישמור אתכם!

אגב הצבעה בקלפי נכים
נאמר לי שמי שמצביע בקלפי נכים ולא נכה עלול להכלא על כך?

(כמובן שלא מדובר למקרה זה שלשמו נוצר קלפי נכים!)

זה עבירה פלילית (=מאסר, כן).
כמובן אין בעיה שפותחת האשכול תצביע שם.

מחמת מצבי הגופני אינני מסוגל/ת להצביע בקלפי שנקבעה לי, היכן אוכל להצביע?

אדם, שמפאת מצבו הגופני מוגבל בניידות והקלפי שבה הוא רשום אינה מוגדרת כנגישה, רשאי להצביע בכל קלפי שנקבעה על-ידי ועדת הבחירות המרכזית כקלפי נגישה מיוחדת, במעטפה חיצונית.
בוחר אשר מוגבלותו אינה ניכרת לעין ואין ברשותו תעודה המעידה על כך שהוא מוגבל בניידות, יחתום על טופס הצהרה בפני המזכיר, שלפיו הוא מוגבל בניידות. למען הסר ספק, הצהרה כוזבת היא עבירה פלילית. מוגבלות בניידות בשל בעיות תחבורה, אינה מוגבלות שבגינה אדם זכאי להצביע בקלפי נגישה מיוחדת.

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
זה עבירה פלילית (=מאסר, כן).
כמובן אין בעיה שפותחת האשכול תצביע שם.

מחמת מצבי הגופני אינני מסוגל/ת להצביע בקלפי שנקבעה לי, היכן אוכל להצביע?

אדם, שמפאת מצבו הגופני מוגבל בניידות והקלפי שבה הוא רשום אינה מוגדרת כנגישה, רשאי להצביע בכל קלפי שנקבעה על-ידי ועדת הבחירות המרכזית כקלפי נגישה מיוחדת, במעטפה חיצונית.
בוחר אשר מוגבלותו אינה ניכרת לעין ואין ברשותו תעודה המעידה על כך שהוא מוגבל בניידות, יחתום על טופס הצהרה בפני המזכיר, שלפיו הוא מוגבל בניידות. למען הסר ספק, הצהרה כוזבת היא עבירה פלילית. מוגבלות בניידות בשל בעיות תחבורה, אינה מוגבלות שבגינה אדם זכאי להצביע בקלפי נגישה מיוחדת.
איומים בגרוש.
לעולם לא ישב מישהו על זה ואלפי אלפים עושים את זה כבר שנים.

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
למה לא לכולם יש אפשרות תגובה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה