זה האשכול-יש כאן אשכול בענין בשם "ילדים נמוכים יש מה לעשות".
יש את רינה פליישמן - רפלקסולוגית בק"ס, היא מומלצת מאוד!יש לי ילדה חמודה מאד ב''ה אבל היא לא ממש גבוהה אפילו קצת נמוכה יחסית לבנות גילה(שלש שנים) אני מאד רוצה לעזור לה כדי שלא תישאר נמוכה אשמח לעצות
עדיף מניסיון
מאד עוזר!לקפוץ 100 קפיצות ביום
לאכול הרבה מוצרי חלב עם הרבה סידן
לישון מוקדם בחדר חשוך עם תריסים סגורים ודלת
80 סנטימטר זה באחוזון 0.8 היא נולדה פגית אז עד עכשיו לא דאגנו אבל כבר מגיל שנתיים היא הייתה אמורה להשלים את הפערסתם מעניין מה הגובה שלה בגיל שלוש?
יש לי גם ילדה בגיל הזה שממש נמוכה
יצא משהו מיוחד בבדיקות שזה עזר לכם או שסתם כדאי לשלול צליאק וכדו'שלי בת שלוש וחצי ועכשיו היא 85
וגם היא נקראת נמוכה
עשינו לה בדיקות דם
אולי תעשי גם
לפני חצי שנה היא פלוס היא הייתה 82
מסכימה ממש! מנסיון אישי ושל אחרים..יש את רינה פליישמן - רפלקסולוגית בק"ס, היא מומלצת מאוד!
אבל חשובה ההתמדה היומיומית בבית על הדברים שהיא אומרת.
השאלה היא האם מי שגדל יחסית קצת בגיל קטן, יש סיבה לחשוב שהוא אמור להשלים את הפער (למעט מקרים שגיל העצמות נמוך, שאז גיל העצמות זה הסיבה להשלמת הפער).יש ילדים שגדלים מהר בגיל קטן ואח"כ זה נעצר ויש ילדים
שבגיל 8-10 הם פתאום מתחילים להאיץ ומשלימים את הפער ואף יותר
כך שגיל שלש הוא מידי מוקדם בשביל להילחץ.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: