דרוש מידע איך אני גולשת במחשב נייד?

יהודית ק

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
לוויתי מחברה מחשב נייד, כי יש לי פגישה בזום ואין לי מצלמת רשת, איך אני מחברת את הנייד לשלי?

היא אמרה שאני צריכה את הסיסמא של הראוטר, ואין לי מושג איפה זה כתוב, אשמח למידע תודה רבה!

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לוויתי מחברה מחשב נייד, כי יש לי פגישה בזום ואין לי מצלמת רשת, איך אני מחברת את הנייד לשלי?

היא אמרה שאני צריכה את הסיסמא של הראוטר, ואין לי מושג איפה זה כתוב, אשמח למידע תודה רבה!
את רוצה ליגלוש דרך האינטרנט שבפלאפון

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לא! יש לי בבית מחשב נייח עם נטפרי
אם אין לכם סיסמה צריך לאפס אותה תיכנסי לתיקית רשת במחשב תלחצי על הראוטר יהיה שם קישור לאתר את תצרכי להקליד מספר שיש על הראוטר ואז תוכלי לשנות סיסמה

או אם יש לכם קבל אז אפשר לחבר בחלק מהמחשבים הניידים

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אם אין לכם סיסמה צריך לאפס אותה תיכנסי לתיקית רשת במחשב תלחצי על הראוטר יהיה שם קישור לאתר את תצרכי להקליד מספר שיש על הראוטר ואז תוכלי לשנות סיסמה

או אם יש לכם קבל אז אפשר לחבר בחלק מהמחשבים הניידים
ניסתם את זה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה