דרוש מידע אייפון עם סינון "הערסט"

מצב
הנושא נעול.

מיכאל אסטנבולי

משתמש רשום
עריכה תורנית
אשמח לקבל פרטים גם על הסינון הזה
בסוף הצטרפתי, הסינון הוא בעצם מבוסס נטספארק, אבל תחת ״מותג״ בשם ׳הערסט׳, יש להם שירות לקוחות מאוד נחמד, במייל ובוואטסאפ, הסינון כשלעצמו די מחמיר, אבל כמובן מתחשב גם בצרכים הרלוונטיים, יש להם כללים די קשוחים, לדוגמא, אין בכלל יוטיוב (אפילו לא סרטון אחד וכדומה, כל מה שקשור לשרתי יוטיוב חסום לחלוטין), וכן אין טלגרם, גם לא מסונן, וכן הלאה על זה הדרך. קצת מזכיר את נטפרי בסגנון (אני אומר את זה כשבח כמובן).
כמובן שגם מבחינה טכנולוגית אין מצב לפרוץ את הסינון, הוא ׳יושב׳ על המכשיר עוד מהמפעל, קונים מכשיר חדש לגמרי מהניילון ומגדירים אותו מההתחלה בלי השתלטות של טכנאי מרחוק וכדומה. בקיצור, בגדול אני די ממליץ, אם מתאים לצרכים, צריך לקחת גם בחשבון שזה כמו הדרן ונתיב למשל, שהם לא יסירו את המכשיר אף פעם מהסינון.

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
כמובן שגם מבחינה טכנולוגית אין מצב לפרוץ את הסינון, הוא ׳יושב׳ על המכשיר עוד מהמפעל, קונים מכשיר חדש לגמרי מהניילון ומגדירים אותו מההתחלה בלי השתלטות של טכנאי מרחוק וכדומה. בקיצור, בגדול אני די ממליץ, אם מתאים לצרכים, צריך לקחת גם בחשבון שזה כמו הדרן ונתיב למשל, שהם לא יסירו את המכשיר אף פעם מהסינון.
נשמע שמדובר בשני סינונים במקביל. הסינון הראשון הוא הסינון של אפל, והשני הוא הסינון של הערסט (או נטספארק). (כי לא יתכן שהסינון של הערסט מגיע מהמפעל של אפל...).
במידה ואכן מדובר בשני סינונים שונים, לכאורה עדיין ניתן לפרוץ את הסינון של הערסט (כמובן שזה מאוד קשה, אבל לא בלתי אפשרי).
האם הבנתי נכון?

מיכאל אסטנבולי

משתמש רשום
עריכה תורנית
נשמע שמדובר בשני סינונים במקביל. הסינון הראשון הוא הסינון של אפל, והשני הוא הסינון של הערסט (או נטספארק). (כי לא יתכן שהסינון של הערסט מגיע מהמפעל של אפל...).
במידה ואכן מדובר בשני סינונים שונים, לכאורה עדיין ניתן לפרוץ את הסינון של הערסט (כמובן שזה מאוד קשה, אבל לא בלתי אפשרי).
האם הבנתי נכון?
יש לאפל תכנית בשם DEP * המאפשרת לבתי ספר וארגונים לשייך אליהם מכשיר ע״פ המספר הסידורי שלו, כשרוכשים מכשיר דרך הערסט, רוכשים אותו בעצם מאיידיגיטל, והערסט רק משייכים אותו אליהם ע״י הכנסת המספר הסידורי שלו במערכת הניהול של DEP, וכך ברגע שיופעל לראשונה כבר מותקן בו פרופיל הניהול של הערסט עם כל ההגדרות הרלוונטיות, כל עוד המכשיר נמצא במערכת הניהול של הערסט הוא יהיה משוייך אליהם ויהי מה, גם איפוס או שחזור דרך אייטונס לא ימחק את הפרופיל.
התכנית הזו של אפל היא די חדשה ובעצם מחליפה את השיטה הישנה של הורדת והתקנת פרופיל ניהול, הרווח הוא למנהלי ארגונים ובתי ספר שלא צריכים להגדיר ידנית כל אייפד אלא מכניסים את כל האייפדים למערכת הניהול של ה- DEP שלהם וזהו.
נטספארק (ובמקרה הזה הערסט) ניצלו את זה ונרשמו כארגון וכך הם יכולים לשייך אליהם מכשירים בלי שהמשתמש ייצטרך להוריד פרופיל סינון וכדומה, וגם הרוויחו שהמשתמש לא יכול להסיר את הפרופיל.

* Device Enrollment Program

ירושלמי-ת

משתמש פעיל
ובנוגע לקניית מכשיר לפי מה שמופיע באתר שלהם אין חובה לקנות אצלם. ניתן להצטרף לסינון גם עם מכשיר קיים.

מיכאל אסטנבולי

משתמש רשום
עריכה תורנית
@ירושלמי-ת לא שמתי לב עד כמה מושפעת מהירות הדפדפן, אם בכלל. ואם כן מושפעת זה כמו בכל סינון, כי כל תעבורת הרשת עוברת דרך VPN.
בנוגע לקניית מכשיר, אכן, הקנייה היא או דרכם או הצטרפות עם מכשיר קיים, לא יודע מה ההבדל באמת (אמנם, ניתן לשים לב שבאתר הם כותבים על הצטרפות עם מכשיר ריים שניתן להתנתק בכל עת, מה שהם לא אומרים על קנייה דרכם).

מיכאל אסטנבולי

משתמש רשום
עריכה תורנית
לפני שהולכים על הסינון הזה ממליץ לשקול היטב אם לקנות דרכם או לקנות מחנות ואז לבקש שיתקינו, כי כשקונים דרכם הם לא מאפשרים בשום אופן להתנתק ואז ׳נתקעים׳ עם אייפון שאי אפשר למכרו או לעשות בו כל שימוש אחר.

יופה

משתמש חדש
סינון ממש גרוע אני קניתי מיני 13 ובאופן אקראי גיליתי שאפשר בפעולה פשוטה להשבית את הסינון לחלוטין ולא רק אצלי מה שלא קיים באנדרואיד תכלס אין דרך לסנן באמת אפל

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אני קניתי ישירות מהערסט וחבר שלי קנה בשוק החופשי והתקינו לו סינון אותו דבר דקה אחת מורידים סינון למי שקצת מבין
ניסית לפנות להערסט? מה הם אומרים על זה?

יופה

משתמש חדש
פניתי המון אמרו לי שזה תקלה במכשיר יביא אותו למעבדה אבל בדקתי בעוד מכשירים של הערסט כולם כנ"ל אין להן ברמת מה לעשות כאמור אין שליטה אמיתית באפל כך שחבל על הזמן והנשמה

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה