נכתב ע"י yochi000;2460733:לא קראתי מה שכולן כתבו מעליי.
רק להגיד לך שזה מאוד מוכר.
היה לי את זה גם בהריון וגם בהנקה ורק אז זה מתפרץ אצלי.
מבירור שערכתי, זה יכול להיות אבנים בכיס מרה, או הליקובקטר שפעיל יותר בהריון.
אח״כ הוא נרגע ב״ה. ויש לי חברה שסובלת מזה כל ההריון.
וזה כאב פשוט משתק, אי אפשר לנשום! לא לשבת, לא לעמוד לא לשכב. רק חצי תנוחה של ישיבה הקלה מעט.
אגב, אצלי זה התפרץ אחרי ארוחה כבדה.
נכתב ע"י sarago;2461130:אולי צ'יסטה?
ציסטה זה בעצם יבלת, לא?נכתב ע"י hbecker;2462161:ציסטה היא מעין שק סגור עטוף בקרום. לרוב הציסטה מכילה בתוכה נוזלים, אבל במקרים מסוימים יכולה להכיל גם סוגי רקמות נוספות כגון נוזל דמי או רקמות מוצקות חלקיתף, רקמות שומניות וכיוצ"ב. ציסטה יכולה להתפתח כמעט בכל איבר בגוף שחלות, עור, לבלב, כבד, כיס מרה, רחם, כליה ועוד.
נכתב ע"י hbecker;2462161:ציסטה היא מעין שק סגור עטוף בקרום. לרוב הציסטה מכילה בתוכה נוזלים, אבל במקרים מסוימים יכולה להכיל גם סוגי רקמות נוספות כגון נוזל דמי או רקמות מוצקות חלקיתף, רקמות שומניות וכיוצ"ב. ציסטה יכולה להתפתח כמעט בכל איבר בגוף שחלות, עור, לבלב, כבד, כיס מרה, רחם, כליה ועוד.
נכתב ע"י צליל בגיל;2461551:אני מכירה את התאור הזה רק ממהלך ההריון
וזה היה לחלוטין שרירים
חוץ מזה בקע מפשעתי וכן בקע טבורי לא הרגישו לי כך
משך זמן הכאב בין רבע ש' לחצי ש'
עד שנרגע לאט לאט ופתאום מרגישים שאפשר קצת לחזור לעניינים...
כן? כך ההרגשה?
נכתב ע"י GD;2462261:אבנים בכיס המרה
נכתב ע"י DigiTali;2462363:האם הכאב הוא כמו דקירות כאלה?
לי זה קורה לפעמים וזה משתק..ממש אני מרגישה שכל נשימה דוקרת כמו סיכה פנימית..
ממש אי אפשר לנשום...
עובר בד"כ אחרי 3 דקות שנידמות כנצח
נכתב ע"י עזר כנגדו;2462368:אצלי זה היה דלקת בשתן ובכליות. לא הצלחתי ללכת למעייני הישועה. (גרה 2 בניינים משם). בעלי נעמד בכביש ועצר רכב שיקח אותנו עד המיון...
התאשפזתי שישי-שבת ושחררו כי "לנשים בהריון יש לפעמים סתם כאבים" וביום ראשון התקשרו שיש דלקת חריפה.
בשורות טובות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
18.11
י"ז חשוון
וובינר ייחודי
יום פתוח לתחום הפרסום והקריאייטיב
מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: