הילדים זה מוכרעברתי ללאומית לא מזמן, ואני מרוצה יחסית (חוץ מרוםאה אחת שכבר התווכחתי איתה רציני על התורים, אבל אחכ ראיתי שהיא מאד מקצועית. אבל באמת היחס לא היה משהו. פשוט התווכחנו מרות)..
אבל הילדים שלי לא מרוצים. הם אומרים לי: אמא, אף אחד לא בלאומית. בואי נעבור למאוחדת.
הבת שלי אומרת לאומית תוך מבט בוז.
אז נס שאני לא ממש מתחשבת בדעותיהם.
יש ללאומית מוקד קביעת תורים או שצריך לקבוע תור דרך הסניף?
לא מסכימה כלל גם בלי להכיר את לאומיתבלאומית (אולי) משלמים הכי זול, אבל (אולי) מקבלים הכי פחות, לא מספיק לבדוק רק כמה משלמים.
מסכימה בגבולאני חושבת שבאשכול כזה אפשר לברר רק על דברים כמו:
אישורים מחוץ לסל, מדוניות ההשתתפות בניתוחים/ תרופות וכו
על מקצועיות של הרופאים הקטנים זמינות התורים וכדו׳- אינדוודואלי לכל עיר ואפילו לכל סניף-
ואפשר לפתוח כמו שכמה עשו כבר- אשכול ספציפי לעיר שלך
גם בנוגע לזמינות תוריםמסכימה בגבול
דווקא חושבת שבנושא של מקצועיות הורפאים, יש מדיניותש ל קופה
יש קופה שמוכנה לשלם יותר על רופאים טובים ויש כזו שפחות.
אצלינו בעיר זה מאד בולט, לדוגמא יש קלינאית תקשורת מאד טובה, שכולם רוצים, קופה אחת עובדת איתה, וקופה אחרת לא, כששאלנו את הקלינאית למה, היא אמרה שהם מציעים לה סכום שלא שווה לה.... ועוד כהנה וכנה ברופאי ילדים ומשפחה וכו...
על מקצועיות משלמים,
ולא כל קופה מכירה מספיק בערך של מקוצעיות כדי לשלם עליו.
שאלי נא...?
מקפיצה, אשמח אם מישהי מלאומית במודיעין עילית תוכל לענות לי על כמה שאלות באישי
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: