מה זה אומר הקופון הנחה?הייתי ממליצה על ואנגוס או יופרס, חברות מעולות עם תמיכה מדהימה מנסיון.
לינקים:
יותר זול- ואנגוס: https://my.vangus.co.il/aff.php?aff=148&page=web-hosting
קופון הנחה: discount10
יופרס: https://www.upress.co.il?gaa=140
קופון הנחה: UP05RER
אם תכנסו דרך הלינקים האלה תקבלו הנחה (גם אני יקבל עמלה קטנה)
שירות מצויין, בהחלט, למה זה המחירים צרך לשאול את @LowcHostהאתר שלי בוורדפרס
למה זה כל כך זול?
אשמח לראות עוד חבילה אחת במחיר כזה עם ניהול cPanelבררתי
זה לא כ"כזול
אני לא יודעת מה המיוחד בניהול cPanel?אשמח לראות עוד חבילה אחת במחיר כזה עם ניהול cPanel
זה כבר ממש לא מעלה, (סייטגראונד עברו לניהול אחר וזה מדהים)אשמח לראות עוד חבילה אחת במחיר כזה עם ניהול cPanel
מה זה ניהול אחר? יש שם pipe?זה כבר ממש לא מעלה, (סייטגראונד עברו לניהול אחר וזה מדהים)
קניתי בבלוהוסט ל3 שניםגם אני באותה דילמה עם סייטגראונד. עוד יומיים נגמר לי האחסון. @מרקר מה עשית בסוף?
למישהו יש סיכום איפה הכי זול?
פרסמו אשכול בנושא לפני כמה ימים שאא"ר ומחקו אותו, מישהו שם כתב שאפשר דרכו לחדש במחיר של חבילה חדשה דרכו, אבל אין לימושג כרגע מי זה.
יש מישהו שאפשר דרכו להרשם שוב בסייטגראונד במחיר הראשוני? שנה שעברה שילמתי 50 דולר לשנה.
בנוסף - פתחתי על השרת תיבת מייל ממנה מושך חשבון ג'ימייל הודעות, תודה ל @YYDevelop על ההדרכה המצוינת! . כמה מסובך יהיה לי לנייד את האתר בגלל זה? או שעדיף להשאר בסיטטגראונד?
אודה לכם על תשובה מהירה!!!
ל-3 שנים?קניתי בבלוהוסט ל3 שנים
עלה לי 106 דולר
ניתן לקנות חבילה חדשה בסטיגראונד במחיר הראשוני ולהעביר את האתר לשם,(העברה לסטיגראונד היא פשוטה כי יש להם תוסף שעושה זאת) אבל אולי כדאי לחכות עד במבצעים זה עוד שבוע,גם אני באותה דילמה עם סייטגראונד. עוד יומיים נגמר לי האחסון. @מרקר מה עשית בסוף?
למישהו יש סיכום איפה הכי זול?
פרסמו אשכול בנושא לפני כמה ימים שאא"ר ומחקו אותו, מישהו שם כתב שאפשר דרכו לחדש במחיר של חבילה חדשה דרכו, אבל אין לימושג כרגע מי זה.
יש מישהו שאפשר דרכו להרשם שוב בסייטגראונד במחיר הראשוני? שנה שעברה שילמתי 50 דולר לשנה.
בנוסף - פתחתי על השרת תיבת מייל ממנה מושך חשבון ג'ימייל הודעות, תודה ל @YYDevelop על ההדרכה המצוינת! . כמה מסובך יהיה לי לנייד את האתר בגלל זה? או שעדיף להשאר בסיטטגראונד?
אודה לכם על תשובה מהירה!!!
לא ראיתי, אצלי עדיין cPanelזה כבר ממש לא מעלה, (סייטגראונד עברו לניהול אחר וזה מדהים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: