לא קשור למה שכן הולך ולמה שלא...לילדות קטנות?
ואם יש לכן תמונות אז עדיף
תודה רבה!!!
לילדות התלתלים מוברש זה גרוע!!! עד הריקודים לא רואים תסרוקת, רואים רק ילדה שנראה שהרגע קמה מהשינה עם שיער מבולגן,הגבהה קדמית ומוברש אחורי עם תלתול..
הגבהה לילדות קטנות??הגבהה קדמית ומוברש אחורי עם תלתול..
מאוד פשוט. תיכנסי לדף הבית של איש את רעהו, בצד שמאל יש לך כפתור: הוסף נושא חדש. תפתחי ותתחיל נושא.אני חדשה בפרוג ולא יודעת איך לכתוב שאלה חדשה אלא רק תגובה על משהו אחר אולי משהי יכולה לעזור לי?
תעשי מה שאת אוהבת...ויש משהו שכן הולך לבחורות?
chayadk6 וההמשך שטרודל וכו תודהדווקא יש מישהי שפרסמה פה בדיוק את הדגם הזה להשכרה ב200 שח מב"ב
והתכתבתי איתה במייל
כתבי לי את המייל שלך ואכתב לך את המייל שלה(כי אני לא בטוחה שהיא תרצה שאפרסם את המייל שלה
אסוף לא ייצא מהעולם?תעשי מה שאת אוהבת...
אסוף למטה
מוברש פתוח/ סגור
צמת אלזה משולבת
אסוף למעלה (קצת פחות הולך היום, אבל אם את אוהבת)
ראיתי דברים מאד יפים!ויש משהו שכן הולך לבחורות?
הייתי בכמה וכמה חתונות בחודש וחצי האחרונים, רוב הכלות והמלוות היו עם אסוף למטהאסוף לא ייצא מהעולם?
כלות זה מאד הולך היום אחרי החד ייחוד לאסוףהייתי בכמה וכמה חתונות בחודש וחצי האחרונים, רוב הכלות והמלוות היו עם אסוף למטה
אני מדברת על אסוף מראש, נמוך, לא קוקוכלות זה מאד הולך היום אחרי החד ייחוד לאסוף
(רק האלה שעושות פאה רוכה בחתונה ויכול לצאת להם קוקו יפה)
אני מדברת כרגע על המלוות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: