לזה בדיוק התכוונתילא נכון להיום
לי יש טורבו, בתא הגדול והוא עובד פצצה אופה מהר
ראיתי בערך 4600 ש"ח !!!!?????????דלונגי זה לא תנור זול, לי יש דלונגי דו תאי ומאוד מרוצה
לי יש דלונגי אבל בעל האשכול רצה תנור זולסאוטר.
מרוצים מאד.
המליצו לנו עליו אחרי שהדלונגי סיים את תפקידו באופן סופי.
(ומוזר לי שאף אחד לא כתב אותו עד עכשיו... באמת לכולם יש בקו?)
יש לי תנור בלומברג דו תאי קניתי לפני שנה וחצי אופה מעולה! (אמרו לי אז שבלומברג ובקו זה אותו תנור..)האם תנור בלומברג מתאים לאפייה? לחם עוגות
דגם
תנור משולב כיריים גז – 4 להבות Blomberg בלומברג HGN9533Z
תודה רבה מראש
אנחנו מכירים זוג צעיר שקיבלו מההורים לחתונה תנור בקו, אבל הם מתגוררים ביחידה מרוהטת שיש בה כבר תנור, והם ישמחו למכור את הבקו שלהם שהוא עדיין חדש באריזה, במחיר מופחת מכל הצעה שחנות יכולה לתת.תודה על התגובות !!
תודה רבה
אשמח לשמוע איפה יש להשיג בזול בבני ברק תנור בקו ?
כמה ?אנחנו מכירים זוג צעיר שקיבלו מההורים לחתונה תנור בקו, אבל הם מתגוררים ביחידה מרוהטת שיש בה כבר תנור, והם ישמחו למכור את הבקו שלהם שהוא עדיין חדש באריזה, במחיר מופחת מכל הצעה שחנות יכולה לתת.
כמה ?
נראה בערך 2300תבדקו מחיר בחנויות, ואני אבדוק מולם.
כמדומני התנור שחור.
אם תוכל להשאיר פרטי קשר אבקש שיעמדו איתך בקשרנראה בערך 2300
בדר"כ משתמשים בגדול לפרווה+חלבילמה בדו תאי התא העליון כל כך קטן,
מתסכל לאפות עוגת גבינה גבוהה ולבדוק כל הזמן שהיא לא נוגעת בגופי החימום.
בדקתי מולם, ימכרו באלפיים שקל אם אתה דואג בעצמך להובלה מאיזור ביתר.נראה בערך 2300
תודה רבה ! לא מסתדרבדקתי מולם, ימכרו באלפיים שקל אם אתה דואג בעצמך להובלה מאיזור ביתר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: