עשינו חפיפה...עכשיו אתה מחליף אותי...ברור, הרי כל מטרתינו הינה לברר את ההלכה ליהודים יראים ושלמים!
למי שפתוח לו...ניצן גם לראות את הכל באתר החברה
https://www.juiceplus.com/il/iw/ingredients
מוחל טובות!!!מצורפת תעודה על כל הקפסולות כולל הפירות יער וענבים, מטעם חוג - פתח תקווה, שהוא גוף כשרות רציני ומוכר, וכפי שנכתב בתעודה "ונבדקו על ידינו והינם כשרים פרווה ללא שום חשש איסור ח''ו" רק ש"יבנה המקדש" לא סומך על ההכשר הזה, ובשל כך הוא רוצה שכולנו לא נסמוך על ההכשר הנ"ל...
מצורפת תעודה על כל הקפסולות כולל הפירות יער וענבים, מטעם חוג - פתח תקווה, שהוא גוף כשרות רציני ומוכר, וכפי שנכתב בתעודה "ונבדקו על ידינו והינם כשרים פרווה ללא שום חשש איסור ח''ו" רק ש"יבנה המקדש" לא סומך על ההכשר הזה, ובשל כך הוא רוצה שכולנו לא נסמוך על ההכשר הנ"ל...
מכיל מזון מלכות, לא?בי פולן של חברת פוראוור
מחזק מאוד ונותן אנרגיה
מצוין לכל המצבים
כדור אנרגטי שמכיל בתוכו את כל מה שהגוף צריך
לקראת תשעה באב כדאי לדעת הבי פולן יעיל מאוד לפני צומות
לפרטים נוספים
05331-64646
מכיל מזון מלכות, לא?
דורש שאלת רב לגבי כשרות.
לא מכיל מזון מלכות
יש כדור אחר של פוראוור שנקרא מזון מלכות ועליו אין הכשר
ל"בי פולן" יש הכשר וזה בסדר לקחת אותו
מחיפוש קל ברשת עולה שיש בו מזון מלכות. יש טענה שזה פחות מ60 אחוז ולכן -אולי- זה מותר במצבים מסויימים. וההכשר של פוראוור זה הכשר מסויים ולא מוכר מארצות הברית של רב שאינלי מושג מיהו. לא של גוף כשרות.
אבל יש בו מזון מלכות ללא ספק.
למה להטעות שומרי כשרות? אני ממש מתפלצת מזה.
אז למה את כותבת "לא מכיל מזון מלכות" אם זה מכיל?לא מטעה אף אחד
בחיפוש ברשת אפשר למצוא הרבה דברים
אני ממליצה על זה משימוש אישי
ואחרי ברור אצל רב שאמר לנו שאין שום בעיה להשתמש
כי זה כדור לבליעה
ומבחינת הרכיבים אין שום בעיה להשתמש
כמובן שכל אחד יעשה לפי הוראת רבו
אבל חבל סתם להכליל בלי שבדקתם את הנושא
אין שום השוואה בין אינטיביוטיקה שלוקחים לצורך רפואי, לבין כדור שלוקחים לצורך חיזוק כללי / חלב אם / צום.האם ידעת שגם אנטיביוטקה אינה כשרה?
ובכול אופן לא שמעתי שמישהו לא לוקח אותה בגלל זה
בדקתי את הנושא לעומק ואין בעיה לקחת את זה
אשמח לענות לך באישי
אם באמת מענין אותך לבדוק את המוצר
אין שום השוואה בין אינטיביוטיקה שלוקחים לצורך רפואי, לבין כדור שלוקחים לצורך חיזוק כללי / חלב אם / צום.
בכל מקרה את כותבת "לא מכיל" כשזה כן מכיל, זו הטעיה גסה. לי אישית זה ממש חבל, הפסקתי להשתמש במשחת השיניים של פוראוור כי נוכחתי שאני לא יכולה לסמוך על המילה של המשווקות. הן פשוט מורחות בענייני כשרות, במקום לענות עניינית מכיל /לא מכיל הן עונות "בדקתי" "הרב ההוא וההוא אמר לרב ההוא שזה בסדר". חבל שלשם שיווק כל הערכים מתסמסים.
ממש חבל לי שהפסקת להשתמש במוצרים של פוראוור
יש הרבה מאוד דברים טובים שאתה מפסיד
אני לא יודעת אם מי נפגשת ומה אמרו לך
אני מאוד מקפידה לדייק במידע שאני נותנת
כתבתי כבר מקודם שיש לי מה לענות לך באישי
אם משהו ביקש המלצה למוצר טוב לחיזוק
אני לא אמורה לציין את רשימת כל הרכיבים שיש בו
לא כך?
יש תשובות לכל הדברים
בכל מקרה אשמח לעזור לך באישי ולתת לך מענה לכל השאלות שלך
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: