המסיק עדיין בעיצומואני לא חושב שהוא באיכות לא טובה
יכול להיות זול גם בגלל שזה בית בד ללא יחסי ציבור אחד מתוך אלפים שיש בספרד או ביוון
או שהיבואן הישראלי הוא יבואן קטן ולא מסוגל לקדם את המוצרים שלו
בשביל לקנות שמן ממש איכותי שאפשר לנגב אותו עם פיתה בלי כלום
הכי טוב היה לנסוע לפני כמה שבועות בשיא עונת המסיק לבתי בד קטנים בגליל ולקנות שמן זית "ראשית המסיק"
אני יודע..המסיק עדיין בעיצומו
יש אנשים שמסיבות בריאותיות לא צורכים שמן סויה/קנולה ולא אוהבים את הטעם של שמן זית. בשבילם זה מצויןאם הוא לא מתגבש במקרר אז חבל על הכסף ...
אפשר להשתמש גם בשמן קנולה או סויה ....
לא, זה שמן שגם אין לו את היתרונות הבריאותיים של שמן זיתיש אנשים שמסיבות בריאותיות לא צורכים שמן סויה/קנולה ולא אוהבים את הטעם של שמן זית. בשבילם זה מצוין
התכוונתי לכאלו ששמן סויה/ קנולה לא בריא להם. לא לכאלו שרוצים שמן בריאלא, זה שמן שגם אין לו את היתרונות הבריאותיים של שמן זית
זה שמן שמופק באמצעות חום או אמצעים כימיים
ואין לו שום מעלה בריאותית ידועה..
להפך
אולי מישהו שממש אלרגי לסויה וקנולה, אני מבין שיצרוך אותו בלית ברירה
אבל להשתמש בשמן שעבר תהליכים כימיים, ולחשוב שזה בריא?
הפח (או הפך) שומר על השמן מחשיפה לאורסביבות חנוכה מוכרים בפך אלומיניום שמן זית פרג, הפח לא פוגם באיכות שלו?
מה הצורה הכי טובה לאכסן שמן זית?
אני יודע שכך משווקים, אבל נראה לי שלאורך זמן האחסון פחות מומלץ בפח.הפח (או הפך) שומר על השמן מחשיפה לאור
היצרנים הכי טובים מוכרים את השמן בפח
יכול להיותאני יודע שכך משווקים, אבל נראה לי שלאורך זמן האחסון פחות מומלץ בפח.
הוא אמנם אטום לאור אבל אוויר וכו', נדמה לי שפחות.
עשיתי חיפוש, ראיתי כאן שהמליצו שכמות גדולה של שמן (כמה ליטרים) מומלץ להעביר לבקבוקים קטנים, מיד עם הפתיחה.
אחסון שמן זית
מומלץ לאחסן שמן זית למשך תקופה של עד שנה, מחוץ למקרר, בבקבוקים שמכילים הרבה שמן ומעט אויר. • מומלץ לאחסן במקום קריר, יבש וחשוך בטמפרטורה של בין 15 ל-30 מעלות צלזיוס. • עדיף לאחסן את שמן הזית לשימוש השוטף, בבקבוק בעל נפח קטן יחסית של עד 1 ליטר, כדי לצמצם את החשיפה לאוויר אחרי פתיחת הבקבוק - חשיפה...www.ptora.co.il
זה אולי מתאים לכביסה...לטעמי - שמן זית של בית השיטה. 0.3. לא בכל הסופרים הוא נמצא אבל שווה לחפש ולמצוא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: