דרוש מידע איזה שירות הייתם רוצים לקבל מקופת חולים?

גלינג

משתמש סופר מקצוען
שיהיה מוקד חירום לנשים בהריון 24\6 וכן רופא נשים חירום זמין.
ולא רק בימים א'-ה' בין השעות 08:00-14:00
כאילו אם אני צריכה לעשות א"ס או מוניטור ביום שישי , או אחה"צ???
(לאומית)
כל התחום של התפתחות הילד- למה צריך להיאבק בשביל לקבל טיפולים?
יש לי מאות חברות בכל הארץ בכל קופות החולים, רובן צריכות להלחם על טיפולי התפתחות הילד ללא הגבלה כמו שמגיע לילדים מיוחדים, למה?? בגלל שהם לא משלמים שקל לקופת חולים ורק מקבלים?
לא צריך להילחם, צריך ללמוד את השיטה..
כמו להתלונן בחלונות הגבוהים. לעבור קופה כל ילד שזקוק וכאלו.

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
היום ביליתי שעה מחיי בהמתנה בבית מרקחת.

צריכה להיות איזו שהיא גמישות בכל הענין הזה של אומדן עומס. תשע וחצי בבוקר. 47 איש מחכים בתור- קדימה, תפתחו עוד עמדה! תקראו בקריאה מהירה לעסאם-באסם-עימאד-חימאד ואל תגרמו לנו להעלות באש את זמננו היקר לנו כל כך!!!!

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
המתנה לנוירולוג כעת במכבי מעל שנה, בבני ברק. "יש תורים פנויים באילת"- אומר לי המוקדן באדיבות, "לקבוע לך?"

כנסו לאתר ותיווכחו!!!
כל התורים הפנויים שאינם באילת אינם מיועדים למטופלים חדשים אלא לביקורי מעקב חוזרים.
אחרי מאמצים, שתדלנים, איומים- דחפו לי תור בבית שמש לעוד ארבעה חודשים.

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עגלות בחינם לילדים

ישראל מיכאל

משתמש מקצוען
אשמח לדוגמא אם זה אפשרי
לפעמים קורה מצב שמגיעה אמא עם ילד שפתח את הראש והיא לחוצה כאילו מי יודע מה...
והצוות הרפואי שיודע שזה לא כ"כ נורא, (וגם רואה 5 מקרים כאלו ביום) לא מידי מתרגש כך שהאמא מרגישה שלא מתייחסים ברצינות לילד המסכן שלה שפצוע אנוש:(:(
יכול להיות שכדאי להדריך בנושא הזה קצת את הצוות לשדר שהוא רגיש לנושא ולא סתם מטפל בקרירות,
סתם זה מה שעלה לי בראש ברגע שקראתי את השאלה...

בנוסף לזה נראה לי שחבר'ה כאן נסחפו עם בקשות למרפאה עד 00:00 בלילה וחדרי ילדים במתנה....
חבר'ה, נכון שרוצים לייעל את השירות, אבל זה נראה כאילו עומד כאן הנאצי האכזר שאחראי לכל הטרור / קטסטרופה / זוועה וכו' כיד ה' הטובה....
וצריך לשפוך עליו קיתון של.....
סתם בשביל הפרופורציות;););)

מעצב פנימיות

משתמש מקצוען
החזר על מדרסים! במכבי משתתפים ב 60 ₪ מגוחך לגמרי... למה יש קופות שנותנות החזר של כ 600 ₪???
מכבי קופה הכי עשירה והכי קמצנית!!!

אשמח לוידוא של המידע הזה.
האם בדקתם מול מבוטחים באותה דרגת ביטוח כשלכם?
האם מדובר באותה רמת מדרסים?

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית

מעצב פנימיות

משתמש מקצוען

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה