אז נשרארתי באותו בעיה...רק שתקחי בחשבון שאם את מתייעצת אם אחד שיש לו אינטרסים שהם גם שונים משלך, אז גם הייעוץ שלו יהיה בהתאם.
תכלס אני צריכה יועץ פנסיוני?
ואיך אני יודעת שהוא באמת לא תלוי?
אז נשרארתי באותו בעיה...רק שתקחי בחשבון שאם את מתייעצת אם אחד שיש לו אינטרסים שהם גם שונים משלך, אז גם הייעוץ שלו יהיה בהתאם.
לפי התעודה שלו.ואיך אני יודעת שהוא באמת לא תלוי?
ברור שאני מסביר איך לקחת את המיליונים האלהאני אומר שזה חבל מאוד שאתה לא עושה כי זה נושא שבכמה פעולות אתה מפסיד מיליונים ובכמה מרויח מליונים
זה המסלולים הכשרים:לכולם יש מסלולים מנייתים כשרים?
גובה השכרמה הנתונים שעוזרים להשיג דמי ניהול נמוכים?
אני עברתי עכשיו מהראל לאלטשולר שחםשלום
אשמח לדעת אם הנתון החשוב הוא דמי ניהול זולים או עוד פרמטרים
ומה עדיף אלטושלר שחם או הראל
אין מקום שהוא יהיה הכי רווחי ומתאים לכולם, אלא זה חייב להיות מותאם לנתונים האישיים.שלום
אשמח לדעת אם הנתון החשוב הוא דמי ניהול זולים או עוד פרמטרים
ומה עדיף אלטושלר שחם או הראל
אפיק ההשקעה זה יותר חשוב מדמי ניהול.או עוד פרמטרים
קודם תבחר מסלול אח"כ תלך למי שיתן דמי ניהול יותר זולים.ומה עדיף אלטושלר שחם או הראל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: