את התשואות העבר תמצאו באתר פנסיה נט.איזה קרן עושה הכי הרבה תשואה, שכדאי להפקיד לשם את הפנסיה שלי
תודה רבה
את התשואות העבר תמצאו באתר פנסיה נט.
אבל זה לא האינדיקציה לבחירת קרן פנסיה.
צריך להבין מה מכילה הקרן פנסיה
גם מבחינת ביטוח וגם מבחינת אפיק ההשקעה.
ולשלם דמי ניהול זולים.
בהצלחה!
אז אני לא יועצת, ולא ממליצה, כי אין לי רישיון ייעוץ.
אבל באופן כללי אין מקום שהוא יהיה הכי רווחי ומתאים לכולם, אלא זה חייב להיות מותאם לנתונים האישיים.
אז יש לך שני אפשרויות.
א. ללמוד את הנושא היטב, [ויש פה בפורום השקעות הרבה מידע] זה נושא מאד מאד רציני. [בקרן פנסיה סטנדרטית מדובר על מיליונים!!!]
ב. להיעזר במישהו מקצועי "בלתי תלוי" כזה שלא מרוויח את שכרו מהחברות אליהם הוא יפנה אותך...
את התשואות העבר תמצאו באתר פנסיה נט.
אבל זה לא האינדיקציה לבחירת קרן פנסיה.
צריך להבין מה מכילה הקרן פנסיה
גם מבחינת ביטוח וגם מבחינת אפיק ההשקעה.
ולשלם דמי ניהול זולים.
בהצלחה!
לקבל המלצות מאנשים אחריםואיך אני יודע אם הבן אדם טוב
אני לא עושה קורסים ייעודיים על פנסיה.אני לא יודע אם זה במקום אבל אולי גם תעשה קורסים לפנסיה
אני אומר שזה חבל מאוד שאתה לא עושה כי זה נושא שבכמה פעולות אתה מפסיד מיליונים ובכמה מרויח מליוניםאני לא עושה קורסים ייעודיים על פנסיה.
אבל אני מייחד לזה זמן בקורסים.
א. ללמוד את הנושא היטב, [ויש פה בפורום השקעות הרבה מידע] זה נושא מאד מאד רציני. [בקרן פנסיה סטנדרטית מדובר על מיליונים!!!]
לקבל המלצות מאנשים אחרים
אני לדוגמה ממליץ בחום על המייל הנ"ל
הסיבה שאני הבנתי שהבן אדם טוב
כי ראיתי שבתחום ההשקעות הוא יודע
יותר מרובם(מדגיש בתחום ההשקעות של מניות וקרן פנסיה )
ולכן השתכנעתי מהתשובות המפרטות והמקצעיות
בכל אופן
כדאי ללמוד את הנושא כדי להבין אותו ברמה סבירה+
ואז יהיה הרבה יותר קל לדעת את הכיוונים השונים
ההבדל בין פאסיבי לאקטיבי וכו
שיעזור לעשות סדר בעניין
יש כמה מאמרים בפרוג של מקצועי בלבדשלום וברכה
השאלה שלי היא איפה יש מאמר או פורום שמדבר קצר ולענין להבין את הנושא, כי אין לי יותר מידי זמן לעבור על כל הפורום, אני צריך מאמר או פורום קצר ולענין, והשאלה עד שאני ילמד ויבין אני ישאיר איפה שאני נמצא שזה במיטיב דש או להעביר למקום אחר ואח"כ עוד פעם להעביר במקום שאני יראה שזה הכי טוב
לכל החברות יש מסלולים מנייתיים.שלום וברכה
כבר תכננתי לעבור לקרן פנסיה אחרת ודחיתי את זה ושכחתי לאן רציתי לעבור...
לאיזה חברה יש מסלול שמשקיעים במניות (80% בעיר), ודמי ניהול נמוכים?
תודה רבה!!
לכולם יש מסלולים מנייתים כשרים?לכל החברות יש מסלולים מנייתיים.
דמי ניהול נמוכים זה תלוי בנתונים האישיים שלך, ומה שאת יכולה להשיג.
מה הנתונים שעוזרים להשיג דמי ניהול נמוכים?דמי ניהול נמוכים זה תלוי בנתונים האישיים שלך, ומה שאת יכולה להשיג.
איך אני יודעת מי הוא בלתי תלוי ?ב. להיעזר במישהו מקצועי "בלתי תלוי" כזה שלא מרוויח את שכרו מהחברות אליהם הוא יפנה אותך...
לא ציינת שאת רוצה כשר, אמנם לא לכולם יש מסלולים מנייתיים עם הכשר, אבל לרובם יש.לכולם יש מסלולים מנייתים כשרים?
זה הרבה נתונים, ואני לא אפרט פה עכשיו את כל הנתונים, ואיך כל נתון ונתון משחק פה תפקיד.מה הנתונים שעוזרים להשיג דמי ניהול נמוכים?
ישנם 3 סוגים של יועצים שמותר להם לייעץ.איך אני יודעת מי הוא בלתי תלוי ?
אמרו לי שבסופו של יום כולם עם אחוזים ואינטרסים...
למה לא?יש לי שאלה
יש כזה דבר רק לקבל יעוץ מה אני צריכה לעשות ומה הכי כדאי לי
ואז לפנות לבד לאיזה חברה שאני רוצה בכדי לנטרל את התלויים למינהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: