גם אנחנו בלאומית ודי מרוצים
כלל חשוב שקופה שכולם שם זה אומר גם יותר לחכות לתור וכו
כלל חשוב שקופה שכולם שם זה אומר גם יותר לחכות לתור וכו
האם לפני זה היית\ה במאוחדת ?אני בלאומית מרוצה מאד, השירות היחס מדהים!!! המזכירות מדהימות
עברתי לתקופה קצרה לקופה אחרת וראיתי את ההבדל,
כנ''ל אנחנו.כן הייתי במאוחדת ,
לי מאד חשוב היחס לפני הכל, שיהיה עם מי לדבר, ואת זה יש רק בלאומית ,!
1 האם בכללית או במכבי זה לא כך ?כנ''ל אנחנו.
1. אפשר לדבר עם המזכירה במרפאה או מנהלת המרפאה ויסדרו לכם תור מהר, ניסתם לדבר ?לא להתקרב לכללית בבית שמש. זוועה!!
מנסים לקבוע כבר מלא זמן תורים וכלום!!!
מחפשים המלצה על קופת חולים נורמלית בבית שמש.
כנ"לכנ''ל אנחנו.
1. ניסיתי לדבר עם כולם זה לא עזר1. זה לא נכון שאפשר לדבר עם המזכירה או המנהלת המרפאה ?
2. בכל התחומים זה כך או רק בתחום ספציפי שאתם רוצים ?
גם אני באותה דילמהאשמח גם לקבל המלצה לרופאת נשים נחמדה ומקצועית בבית שמש - מכבי.
אם אין אז נאלץ לעבור קופה - וזה מבעס כי חוץ מרופאת נשים שלא מצאתי הכל באמת מאד זמין במכבי, ושרות מעולה ומקצועי.
צריך לפנות אליהם ולומר להם שצריך דחוף עוד רופאות נשיםגם אני באותה דילמה
יש הכל וזמין
חוץ מרופאת נשים...
וכל הרופאים ערבים!!!אנחנו בכללית וממש לא מרוצים!
אין זמינות תורים והשירות גם לא משהו..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: