עמידות ויפותיש מלא סוגים למה בדיוק את צריכה (עמידות , פגמנט, תשטוש וכו) וגם באיזה תקציב
אני חושבת שנטשה דנונה קצת יותר טובה ובל לא בטוח שווה את המחיר כי אנסטסיה ממש טוב גם כןמה יותר טוב?
ואיך הצלליות של אופרה?
כן ככה אני חושבת למרות שיש הבדל ממש קטן בין נטשה דנונה לאנסטסיהבעצם הכי טוב זה נטשה דנונה? אחר כך אנסטסיה ורק אחר כך עופרה?
יש לי אני יכתוב פה יותר מאוחרתודה רבה!
ואפשר גם קישורים למברשות לצלליות ושימר?
יש לי אותם, לא מספיק עמידותיש גם צלליות של NYX לדעתי מהממות, חפשי באמזון
יכולה לשים שוב את הקישור, הוא לא תקיןיש חברה ממש טובה של מברשות קוראים לה סיגמא והיא שולחת לארץ בחינם תשדלי לא לעבור 75 דולר בגלל המכס
היום עד 12 בלילה יש לה מבצעים מטורפים
"מי שחיפשה להתחדש בסט מברשות איכותי. סט המברשות המטורף של סיגמא נמכר כעת ב-262 ש"ח (במקום 957 ש"ח) - https://bit.ly/3Gg9B07 (פחות מרף המע"מ!). נסו את הקוד GETGLAM להנחה נוספת.
על יתר המוצרים באתר (למעט סטים) יש כעת 50% הנחה + עם הקוד CYBER"
לא אני כתבתי את הקודים העתקתי ממשהי ששלחה במקום אחר אבל אם זה יעזור פה למשהיא
אגב גם נטשה דנונה המבצעים שלה הם עד היום ב12
כל המבצעים האלא הם מבצעים שלא יחזרו על עצמם עד נובמבר הבא אז קחי בחשבון
@נעמושית
את שמה בסיס?יש לי אותם, לא מספיק עמידות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: