דרוש מידע איזה פקח בניה מומלץ בביתר עילית?

ממ"ד

משתמש מקצוען
האם פייט זמין?
על נובק שמעתי שהוא לא זמין.

נתל'ע

משתמש סופר מקצוען
האם פייט זמין
הוא מאד מסור ולכן לא לוקח יותר ממה שהוא יכול לשלוט ב 100%, כך שהזמינות שלו לפרוייקט חדש לא הכי גבוהה.

אבל אם הוא איתכם אז עד הסוף.
*הכוונה שאם אתם לא מתחילים בניה בטווח הקרוב אז כדאי לכם לתאם כשיש לו זמן פנוי.

ת"ח

משתמש פעיל
חיים קריימר (אין לי טלפון, גר בכנסת יחזקאל). לא עשה אצלי כך שאני לא יכול להמליץ מנסיון.

רותי r

משתמש רשום
אנחנו לקחנו מפקח בניה לא מהעיר שלנו והיינו מרוצים מאוד ככה שלא בהכרח חייבים מישהו מהאיזור. הוא פשוט נסע כל בוקר לדירה ופיקח מדהים!

גרונים

משתמש פעיל
מישהו יכול להמליץ לי על מפקח בניה בביתר, מלבד פייט ונובק?

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
אנחנו מאוד מאוד מאוד ממליצים על יהודה פייג
שווה כל שקל

חיימקה א.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יעקב משה
054-8442490
מיוחד במינו

ממ"ד

משתמש מקצוען
היזהרו מפקחי בניה שלוקחים כסף מהקבלן שלכם... זה הופך ללא רלוונטי ברגע שהוא עובד אצל הקבלן יותר מאשר אצלכם.
תבררו ותשמעו סיפורים מזוויעים על כמויות של כספים שהקבלנים משלמים למפקחים בעיר... [לצערי גם שמות שמסתובבים פה בשרשור...]

yochy

משתמש פעיל
אני ממליצה על יענקי גוטפריד
זמין, מקצועי, מתחשב
עושה את העבודה מכל הלב,
זמין בכל זמן

ממ"ד

משתמש מקצוען
אני ממשיך ואומר,
ישנם מפקחי בניה שלוקחים המון כספים מהקבלנים, אנשי מיזוג, דלתות פנים, ספקי תאורה, מטבחים, אדריכלית, מהנדס, ספקי ריצוף וכלים סניטריים, וכל מי שנותן לכם שירות...
הייעוץ והכיוון שלהם הופך להיות סתם מקור פרנסה לעצמם, ובכלל לא מקום של דאגה עבורכם...
אי אפשר לייעץ על מישהו כשכל המטרה היא רק הקופון שהוא גוזר ממכם....

יצחק77

משתמש מקצוען
אני ממשיך ואומר,
ישנם מפקחי בניה שלוקחים המון כספים מהקבלנים, אנשי מיזוג, דלתות פנים, ספקי תאורה, מטבחים, אדריכלית, מהנדס, ספקי ריצוף וכלים סניטריים, וכל מי שנותן לכם שירות...
הייעוץ והכיוון שלהם הופך להיות סתם מקור פרנסה לעצמם, ובכלל לא מקום של דאגה עבורכם...
לצערי הפרקטיקה הפסולה הזו מקובלת בהרבה תחומים

גרונים

משתמש פעיל
אני ממשיך ואומר,
האם פייט בסדר מהבחינה הזאת?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה