תיכנס להגדרות ואז תיכנס לאבתחה ואז תיכנס לנעילת מקשים !!! בהצלחה !!!!נתתי פעם את הפלאפון לטכנאי של פלאפונים וניסה בכל דרך ולא הצליח
תיכנס להגדרות ואז תיכנס לאבתחה ואז תיכנס לנעילת מקשים !!! בהצלחה !!!!נתתי פעם את הפלאפון לטכנאי של פלאפונים וניסה בכל דרך ולא הצליח
ניסיתי הרגע ולא הצלחתי נראה לי שאתה מדבר על פלאפון אחרתיכנס להגדרות ואז תיכנס לאבתחה ואז תיכנס לנעילת מקשים !!! בהצלחה !!!!
215 כשרניסיתי הרגע ולא הצלחתי נראה לי שאתה מדבר על פלאפון אחר
אפשר לדעת איפה קנית? יעזור לי מאדעדיין מרוצה קניתי לפני יותר משנה והוא עדיין מצוין
מפחדת מהיום שאצטרך לקנות חדש ולא יהיה משהו מוצלח
לבעלי יש את זהמצד הקליטה והבטריה זה פצצה מצד ההגדרות קצת משעמם כי אין הרבה צלצולים ואי אפשר להכניס כרטיס זיכרון וגם הנעילה משגעת קצת אבל מי שמחפש בטריה ארוכה וקליטה טובה זה נראה לי הפתרון מנסיון
יש 2 סוגים של 215 כשרמוזר מאוד כי אצלי אין סיכוי
כל יום קם פה אשכול על פלאפונים כשרים מומלצים.. לא שאכפת לי, סתם בשבילכם מומלץ לחפש בשורת החיפוש.. כדאי לעיין באשכול הזהאני מחפשת פלאפון טוב ולא יקר
עם סוללה חזקה וקליטה טובה באזור ה200 ש"ח
מישהו יודע על פלאפון כזה??
מעדיפה לא להסתבך.....אפשר לדעת איפה קנית? יעזור לי מאד
למה להסתבך?מעדיפה לא להסתבך.....
בנוקיה 215 כשר אפשר לבטל את נעילת המקשים שלא ינעל לבד אחרי זמן קצוב.מוזר מאוד כי אצלי אין סיכוי
למה להסתבך?
יש בעיה למכור/ לקנות את זה?
בפרטי אפשר?
חבל ממש חשוב ליהשבוע עמד מישהו ליד החנות הזו והמליץ לא להיכנס....
כמעט נכנסתי רק כדי לעצבן.......
בקצור, אין לי כח לקבל "שמוס" בפרטי....
ולא מעוניינת לייצר כאן דיון שינעל את האשכול...
ואז תקבלי מיילים זוועות ממשתמשים אחרים?חבל ממש חשוב לי
אתן לך מייל ? ואם תקבלי שמוס ממני תדווחי לספאם ?
לכן יש לי מייל רק של פרוגואז תקבלי מיילים זוועות ממשתמשים אחרים?
לא סתם אסור לכתוב כאן מיילים
חפשי פרסומות במקומונים
מי שיש לו מפרסם..
נשמע מעניין. יש מצב תמונה?אני קנית אתמול שיאומי חצי טאצ מסך ענק.
יאווו איזה פלאפון זה!! יאוו יאווו!!! תענוג
אומנם קצת יקר 720 ש"ח אבל שווה.
לי יש 2015 ממליצה עליו יש לי בו נגן וגלריה ביקשתי מהמוכר שיכניס לי הוא הכניס במקום ויש לי אופציה לכרטיס שימי לב איפה את קונה כי אני קניתי בחנות עם שרות פצצה ב250 שהיום שם עולה 280מצד הקליטה והבטריה זה פצצה מצד ההגדרות קצת משעמם כי אין הרבה צלצולים ואי אפשר להכניס כרטיס זיכרון וגם הנעילה משגעת קצת אבל מי שמחפש בטריה ארוכה וקליטה טובה זה נראה לי הפתרון מנסיון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: