ניתן לשלוח למייל פרטים
לא הייתי מצפה לקרוא דבר כזה מיועץ עסקי..גם אם יש עסק הכי משתלם ויש 5 ברחוב אז לא כדאי
תבדקו מה אין באזור ויש לזה ביקוש
רווח זעום, המון בלאי, עבודה פיזית רבה מאד.אפיק הכנסה מעולה לדעתי זה הכנת סנדוויצים
מעניין לשמועאם יש לכם מקום אכתוב לך בפירוט את העסק. כולל טיפים וכד'.
ממישהו שניסה הוא אמר לי שהוא מרוויח 4000 בחודש, ולא הרבה עבודה ביוםרווח זעום, המון בלאי, עבודה פיזית רבה מאד.
הוא בדק הוצאות מול הכנסות?ממישהו שניסה הוא אמר לי שהוא מרוויח 4000 בחודש, ולא הרבה עבודה ביום
אבל לא ניסיתי בעצמי
אמן!הוא בדק הוצאות מול הכנסות?
הוריד בלאי?
ספר שעות?
ועדיין נשאר עם 4000?
שיהיה לו בהצלחה.
150 % זה לא הרבה לא כך מודדים האם העסק ריווחי יש תחומים רבים שמרווחים בהם מאות אחוזים והעסק בפשיטת רגל לעומת זאת רמי לוי מרוויח 4% והוא עשיר גדולתכשיטים
זה רווח של 150%
בלת"קאיזה עסק הכי רלוונטי שאנשים יגיעו לקנות וכו'
איזה עסק המחיר הכי זול לפתוח אותו
תודה רבה
ההשקעה גדולה מאוד!תכשיטים
זה רווח של 150%
תוכלי לשלוח לי פרטים?אם יש לכם שטח גדול להקצות לזה יש לי הצעה ייחודית שתרוץ... השקעה כספית חד פעמית, רק השקעת זמן וכושר טוב (לא חובה, תלוי בגודל השטח)
ברעיון את צודקת, לא במקרה ספציפי זה ואני יסבירלא הייתי מצפה לקרוא דבר כזה מיועץ עסקי..
כעקרון זה לא נכון
אבל זה לא נושא האשכול..
זה אולי נכון לגבי עסק קטן ביתיברעיון את צודקת, לא במקרה ספציפי זה ואני יסביר
משפחה שרוצה לפתוח עסק קטן וביתי והמשאבים מוגבלים לא הייתי ממליץ בכלל לבחור דווקא משהו שבעיקרון הוא רווחי אבל יש ממנו כמה כי זה יצריך הרבה אנרגיות בשביל לייצר בלעדיות וכו
ברור שהייתי ממליץ לבחור תחום או מוצר שאין באזור זה ובו להשקיע את האנרגיות ולייצר ממנו הכנסה
"זוהי דעתי בכל אופן"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: