התייעצות איזה עסק הכי משתלם לפתוח בבית

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
ממישהו שניסה הוא אמר לי שהוא מרוויח 4000 בחודש, ולא הרבה עבודה ביום
אבל לא ניסיתי בעצמי
הוא בדק הוצאות מול הכנסות?
הוריד בלאי?
ספר שעות?
ועדיין נשאר עם 4000?
שיהיה לו בהצלחה.

חוה ש

משתמש מקצוען
הוא בדק הוצאות מול הכנסות?
הוריד בלאי?
ספר שעות?
ועדיין נשאר עם 4000?
שיהיה לו בהצלחה.
אמן!
ואם הוא באזור מאד יוקרתי ומכין בייגל'ס עם גבינת שמנת / דג מלוח / חסה / ירקות / אומלט וכו
בתוספת אייס קפה / פחיות / גלידות מפרות קפואים וכו'
ובאזור שלו מוכרים בחנות מוצר כזה ב35 והוא מוכר ב30
ובאזור שלו קונים המון
א"א להשוות נתונים ממקום למקום וגם לא מאדם לאדם, אחד שמכין הכל נקי וסימפטי קונה עוטף יפה וזה משדרג.

כללית, נכון לבדוק מה חסר ולבדוק עלות מול רווח, ואם לא יודעם לבדוק לבד - חשוב להתייעץ, חבל אח"כ להשאר עם הפסדים.
כואב הלב לראות חנויות שעושים שיפוצים משלמים על שלט וכו ואחרי כמה חודשים נסגר העסק.

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איזה עסק הכי רלוונטי שאנשים יגיעו לקנות וכו'
איזה עסק המחיר הכי זול לפתוח אותו
תודה רבה
בלת"ק
יש עסקים שלא צריכים השקעה כספית גדולה.
למשל- טיטולים- יש כאלו שמחפשים אנשים שיפתחו אצלם.
מכשירי כתיבה.

ייייייי

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אני מציע רופא עיניים
ועכשיו ברצינות למה כל אחד מבין שלא קמים בבוקר ופותחים מרפאת עיניים
אלא לומדים היטב את המקצוע
אבל בעסקים כל אחד חושב שהוא מבין אנשים פותחים עסקים בלי לחשוב משקיעים סכומי עתק מבלי ללמוד היטב את השוק מבלי להכין שעורי בית כמה חבל הנזקים הם עצומים ושלא לא תטעו אני בעד לעשות עסקים בעד חנויות אבל ברחמים לאט לאט בצורה מחושבת לללמוד היטב את הנישה שבה אתם נכנסים
ואתן דוגמא יש לי ידיד שהתלהב מאחוזי הרווח הגבוהים בתכשיטים
הוא נסע לאטליה וקנה סחורה ב2 מליון ש"ח השקיע בחנות וכו
אלא מה הוא לא הצליח למכור מה שקרה שעם הזמן הסחורה הפסיקה להיות עדכנית והערך שלה ירד בצורה דרמטית לא נתור אלא להתיך את התכשיטים וליצר סחורה עדכנית הפסד עצום בהמשך נאלץ לברוח לחול והוא נותר חייב כסף לכל החברים
תארו לעצמכם שהוא היה קצת מוריד מכבודו עובד קצת יותר לאט ובסבלנות
וברגע שהוא היה מקבל את ההחלטה לפתוח חנות תכשיטם הוא היה הולך לעבוד במשך שנה תמורת שכר מינימום בחנות תכשיטים או לחילופין עובד כזכיין ברשת גדולה לומד את רזי המקצוע מי הם הספקים הנכונים איזה סחורה הולכת ואיזה לא איך בכלל מוכרים איך משווקים מה עושים עם סחורה שנתקעת איתה וכו וכו
הוא היה היום במקום אחר לחלוטין

roni ravitz

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
מה הקטע עם התגובות האלה, הוא שאל אם יש לכם רעיונות לעסקים, אם יש לכם תכתבו, וזהו

הנה עסקים שאני רואה סביבי בשכונה,
קשה לדעת עד כמה הם מצליחים.
(בכללי אפשר לסווג עסקים כאלה ל- 3, מוצרים מאוד ספציפיים שרוכשים בתיאום, מבחר של מוצרים עם שעות פתיחה של נניח 2 שעות בערב, חנויות של ממש עם שעות פתיחה כמעט כמו חנות, הרשימה לפי הסדר הנ"ל)

1. דיו למדפסות
2. עדשות
3. פלאפונים (והמסתעף)
3. נוזל לשואב שוטף :)

4. מכירת גרביים
5. תשמישי קדושה (כיפות ציצית - בעיקר באיזורים עם ילדים)
6. פוטו - הדפסת תמונות ועל מוצרים
7. מוצרי אפייה/פירות קפואים
8. מתנות - שוקולדים וכו'
9. הלבשה אישית
10. תכשיטים

11. חד פעמי
12. ביגוד
13. נעליים
14. צעצועים
15. הכל בשקל
16. הכל בשנקל
17. מכשירי כתיבה וכו'

S10

משתמש חדש
סוכנות נסיעות ותיירות.לעזור לאנשים להגיש נכות.דוחות החזר מס לארצות הברית.אזרחות.המרת כספים.קייטרינג.תיווך דירות וכו וכו אין סוף לאנשים שצריכים עסקים וכל אחד פותח מה שמתאים לו לי למשל יש חלום שמישהו יפתח יום אחד מרכז שמאגד מרפאות בעיסוק אני מחפש הרבה זמן והכל תפוס או שמישהו יפתח תיווך לעוזרות בית אני גם מחפש הכלל בזה למצוא משהו שמתאים לכם לבדוק טוב טוב .ביקוש ורווח ולעבוד ולהתקדם עם זה לאט לאט לא להשתולל על פירסום שיפוץ וכו על ההתחלה והכי חשוב סייעתא דשמייא

ייעוץ עיסקי ופיננסי

וניהול כספים לעסקים חברות ארגונים ופרטיים
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
לא הייתי מצפה לקרוא דבר כזה מיועץ עסקי..
כעקרון זה לא נכון
אבל זה לא נושא האשכול..
ברעיון את צודקת, לא במקרה ספציפי זה ואני יסביר
משפחה שרוצה לפתוח עסק קטן וביתי והמשאבים מוגבלים לא הייתי ממליץ בכלל לבחור דווקא משהו שבעיקרון הוא רווחי אבל יש ממנו כמה כי זה יצריך הרבה אנרגיות בשביל לייצר בלעדיות וכו
ברור שהייתי ממליץ לבחור תחום או מוצר שאין באזור זה ובו להשקיע את האנרגיות ולייצר ממנו הכנסה

"זוהי דעתי בכל אופן"

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ברעיון את צודקת, לא במקרה ספציפי זה ואני יסביר
משפחה שרוצה לפתוח עסק קטן וביתי והמשאבים מוגבלים לא הייתי ממליץ בכלל לבחור דווקא משהו שבעיקרון הוא רווחי אבל יש ממנו כמה כי זה יצריך הרבה אנרגיות בשביל לייצר בלעדיות וכו
ברור שהייתי ממליץ לבחור תחום או מוצר שאין באזור זה ובו להשקיע את האנרגיות ולייצר ממנו הכנסה

"זוהי דעתי בכל אופן"
זה אולי נכון לגבי עסק קטן ביתי
אבל לא בכל מקרה
בטח לא אם הוא משתלם כפי שרשמת..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה