יוסי המיוחד במינו
משתמש חדש
איזה עסק הכי רלוונטי שאנשים יגיעו לקנות וכו'
איזה עסק המחיר הכי זול לפתוח אותו
תודה רבה
תודה רבה
בגדי תינוקות גם לא ?אני כבעלת עסק לא בבית יש לי חנות רגילה ממליצה לך ממש לא לפתוח חנות עונתית כמו בגדים נעליים וכ'ו
גם אם יש עסק הכי משתלם ויש 5 ברחוב אז לא כדאיאיזה עסק הכי רלוונטי שאנשים יגיעו לקנות וכו'
תודה רבה
מאיפה הידיעה?תכשיטים
זה רווח של 150%
ממישהי קרובה שמנהלת חנות תכשיטיםמאיפה הידיעה?
?אם יש לכם שטח גדול להקצות לזה יש לי הצעה ייחודית שתרוץ... השקעה כספית חד פעמית, רק השקעת זמן וכושר טוב (לא חובה, תלוי בגודל השטח)
לא רלוונטי לאישתימשפחתון
איזה מכונות בכלל צריךחייב חנות?
אם לא- אפיק הכנסה מעולה לדעתי זה הכנת סנדוויצים ולשים בכולל הקרוב... שולי רווח מעולים, אין השקעה ראשונית, לא תופס הרבה מקום
אם דווקא חנות-
הדפסות\ חריטות על מוצרים, עץ וכו...
אם יש לכם מקום אכתוב לך בפירוט את העסק. כולל טיפים וכד'.
תשלחו לי למייל 0533128009Pאם יש לכם מקום אכתוב לך בפירוט את העסק. כולל טיפים וכד'.
מענייןאם יש לכם שטח גדול להקצות לזה יש לי הצעה ייחודית שתרוץ... השקעה כספית חד פעמית, רק השקעת זמן וכושר טוב (לא חובה, תלוי בגודל השטח)
כןמעניין
מעונין לשמוע פרטים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: