אין חולק .C2 או 208 הם הכי טובים
מה לגבי עוצמת השמע?נוקיה 215
סאמסונג יאנגובנוסף, מי שיודע/ת על מכשיר כשר אחר עם שמע פצצה אנא תמליצו לי, זה קריטי עבורי
תודה מראש
יש פה כמה דגמי נוקיההיה לי את נוקיה 208
לא הבנתי הקליטה טובה ?הקליטה של ה-215 די מזכירה לי את איכות הקליטה של השיומי. ככה אני חושבת, מניסיון של שני המכשירים האלו.
ואגב לפי דעתי הבטריה שלו ממש טובה. (נטענת במהירות. אחת ליומיים...) אבל אולי זה תלוי בתכיפות השימוש.
אני ממש נהנית ממנו לאחר שקודם היה לי שיאומימה אתם אומרים על נוקיה 215 החדש? הוא טוב? נח?
קליטה מצויינת. חוץ מהקטע הזה שלפעמים מתחלף G2 G3 G4 ואז לא תמיד אפשר להוציא שיחות. אבל את הבאג הזה היה לי גם בשיואמילא הבנתי הקליטה טובה ?
כמה זמן בערך נמשך הבאג הזה בכל פעם?לפעמים מתחלף G2 G3 G4 ואז לא תמיד אפשר להוציא שיחות
בין כמה שניות ל-כמעט דקה. זה מה ששמתי לב...כמה זמן בערך נמשך הבאג הזה בכל פעם?
ב K35 יש עוצמת שמע חזקהמה לגבי עוצמת השמע?
ואיכות השמע?
[אני קצת סוג של כבידת שמיעה]
ובנוסף, מי שיודע/ת על מכשיר כשר אחר עם שמע פצצה אנא תמליצו לי, זה קריטי עבורי
תודה מראש
יש כזה דבר???איך הנוקיה C5
שווה משהו?
@ישראל ר.ב K35 יש עוצמת שמע חזקה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: