מכירים מישהו במודיעין עילית שיעשה לי את זה עד מחר בצהרים?מברשת לכובע עם השם שלו
מכירים מישהו במודיעין עילית שיעשה לי את זה עד מחר בצהרים?מברשת לכובע עם השם שלו
תלוי באופי, אבל נכון בגדול.מברשת לכובעז ה דבר שלא נוגעים בו רק פעם בשבוע
וספר חידו"ת זה דבר מאוד יפה שאף אחד לא עושה איתו כלום כי זה לא נח
אולי גלינסקי ביהודה הנשיא.מכירים מישהו במודיעין עילית שיעשה לי את זה עד מחר בצהרים?
טוסטר
טוסטר
זה באמת שימושי הדברים האלה?קומקום
טוסטר ממש שימושי, קניתי את זה לבחור שעלה ליש”ג והוא ממש נהנה מזה.זה באמת שימושי הדברים האלה?
בהרבה הרבה ישיבות בחור משיעור א' שיבוא מצוייד בטוסטר בתחילת זמן אלול מתייג את עצמו בצורה שלא בטוח שהיה רוצה.טוסטר
בהרבה הרבה ישיבות בחור משיעור א' שיבוא מצוייד בטוסטר בתחילת זמן אלול מתייג את עצמו בצורה שלא בטוח שהיה רוצה.
מתייג את עצמו שהוא מה?בהרבה הרבה ישיבות בחור משיעור א' שיבוא מצוייד בטוסטר בתחילת זמן אלול מתייג את עצמו בצורה שלא בטוח שהיה רוצה.
מתייג את עצמו בתור זה שעומדים אצלו בתור להכין פיצה. יש ישיבות שזו מעלה ויש כאלו שלא.מתייג את עצמו שהוא מה?
דווקא כולם עמדו אצלו בתור...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: