תרופה איזה משכך כאבים הכי משפיע עליכם בכאבים חזקים?

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
נתנו לי אותה במיון בגלל כאבי בטן ותוך כמה דקות התעלפתי והיתה לי נפילה של דופק ולחץ דם לרמות מסוכנות ממש .
אחרי כמה שעות נתנו את התרופה הזאת לאדם שהיה מיטה לידי ותוך עשר דקות הוא התמוטט ונפטר! הרופאים היו בהלם! עד שנתנו לו את זה הוא הסתובב ודיבר כרגיל . מאז אני לא מסוגלת לשמוע על התרופה הזאת...
וואוו הזוי
וגם @ששונית
אני בהחלט אתייחס בצורה אחרת לתרופה הזאת

(שניתנה לי אגב כלאחר יד, ואם לא חיפוש ברשת שעשיתי מייד לא הייתי יודעת עליה כלום, גם הרוקח לא נתן הנחיות מיוחדות)

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אוקסיקודון ופרקוסט - תזהרו מהם יש רופאים שנותנים אותם כלאחר יד הם ממכרים!
כבר מקלדות רבות וכתבות רבות נשתברו בנושא על אנשים שהחיים שלהם נהרסו בגלל התרופות הנ"ל

אות וסמל

משתמש פעיל
זהירות.
האופיואידים ממכרים. לכן טרמדקס קשה להפסיק.
הנורופן מזיק לכליות בשימוש ממושך.
אופטלגין עלול לגרום לקריסת מערכות במקרים נדירים, אבל קורה (גם למי שהשתמש בעבר ולא ניזוק)

בקיצור, שלא נצטרך לא לרופאים ולא לרפואות

ולגבי כיב קיבה בגלל משככי כאבים-יש תרופה שנקראת נקסיום ולוקחים אותה לפני כל התרופות והיא שומרת על רירית המעי שלא תנזק

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
נתנו לי אותה במיון בגלל כאבי בטן ותוך כמה דקות התעלפתי והיתה לי נפילה של דופק ולחץ דם לרמות מסוכנות ממש .
אחרי כמה שעות נתנו את התרופה הזאת לאדם שהיה מיטה לידי ותוך עשר דקות הוא התמוטט ונפטר! הרופאים היו בהלם! עד שנתנו לו את זה הוא הסתובב ודיבר כרגיל . מאז אני לא מסוגלת לשמוע על התרופה הזאת...
אינדבדואלי לגמרי,
לי נתנו אותה גם במיון- ולא הייתה השפעה בכלל!
לא הפיג את הכאבים ולא גרם לשום תופעה....

שליח ציבור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
איבופן,אדויל ,אדקס ,נורופן, ועוד...כולם מאותו חומר פעיל שנקרא איבופרופן כל השמות האלה זה לא תרופות שונות זה פשוט תחרויות מיתוג בין חברות או מינונים שונים.... איבופן זה התרופה המקורית הראשונה והכי זולה מבין כולם בנוסף שהוא חומר הכי "בריא "להפחתת כאבים והורדת חום כי הוא לא פועל על הכבד וגם זמן הפעילות שלו שש שעות בשונה משער התרופות שהם שלוש ארבע שעות .
אני אישית ממליץ על איבופן 400 מיליגרם למבוגרים ובמצב קיצוני 600 מיליגרם. ......
שלא נדע כל חולי אמן

שליח ציבור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
אקמול ,נובימול, דקסמול אברולט ועוד..... כולם גם עם אותו חומר פעיל שנקרא פרצטמול שהיתרון שיש לו שהוא חומר פעיל מהיר. הם פחות מומלצים במיוחד אם לוקחים למשך תקופה ארוכה כי הם פועלים ישירות עלהכבד

שליח ציבור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
אחרי יומים רצופים שלוקחים משכחים הכי טוב לשלב ולא להביא מאותה תרופה ככה אמר לי רופא

יוצרת מציאות

משתמש רשום
כדאי לדעת...
כשילד עם חום , לא תמיד חכם לרוץ להוריד את החום, לפעמים זה רק מטפל בסימפטום ולא בבעיה.
בפרט שחום גוף מטרתו גם לסייע למערכת החיסונית להתגונן מפני אורחים לא רצויים וקרואים לגוף.

אלה❤

משתמש פעיל
אמאלה עם כל התגובות המפחידות פה נראה לי כבר עדיף לסבול בשקט כאבים🙈
(לא מדברת על מצבי קיצון של אחרי ניתוח, מחלות וכו)

אני משתמשת לעיתים רחוקות בדקסמול (בעיקר צינון) ולפעמים לכאבי ראש

אבל נשמע שיש חברות ענק שעומדות מאחורי התרופות ועושות הכלל על מנת לשווק את התרופות שלהן - לדעתי יש להם כח חזק עד כדי כך שלא מוצאים מהחוק תרופות שהוכחו כמסוכנות/לא מומלצות בעליל.
הזוי כמה דברים הצרכן הפשוט לא יודע, קצת מפחיד לחשוב על זה.

חשוב לי להדגיש שכתבתי מה אני חושבת ולא קראתי משהו שאכן מאמת את הנ"ל

אמא לשלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש כאן אנשים שמציעים לקחת כדורים חזקים מאוד, מה זה הדבר הזה? יש גבול
יש אופטלגין שהוא מצוין, יש כאלה שמפחדים לקחת אותו בגלל תגובה אלרגית נדירה מאוד, אבל הכדור בעצמו בטוח מאוד, והטיפות עובד עוד יותר טוב מה כדורים
אקמול פוקוס גם מצוין.

מציצה

משתמש מקצוען
בעקרון הכי טוב זה לשלב 2 כדורי אקמול עם 2 כדורי אופטלגין
במקרים אקוטיים (לתקופה קצרה ממש) שילוב של זלדיאר ואופטלגין- רק לקחת בחשבון שעלול לגרום לטשטוש, עייפות ובחילות
במקרה ומדובר בכאב ממושך תקופה ארוכה כדאי לנסות מרפאת כאב - שזה כל מהותם

משה 05276

משתמש מקצוען
יש כאן אנשים שמציעים לקחת כדורים חזקים מאוד, מה זה הדבר הזה? יש גבול
יש אופטלגין שהוא מצוין, יש כאלה שמפחדים לקחת אותו בגלל תגובה אלרגית נדירה מאוד, אבל הכדור בעצמו בטוח מאוד, והטיפות עובד עוד יותר טוב מה כדורים
אקמול פוקוס גם מצוין.
השאלה היא לא מה לקחת בכאב ראש רגיל
אלא בכאב קיצוני

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה