כנ"ל
אשמח גם לפרטים s2116365@בבושקלה, מוכרת את כל הרמות של ה-G?
אשמח
יש לי אותהpanasonic dmc tz 100/110
סליחה על ההקפצה ... לאחרונה היה לי דיאלוג שלם עם מוכר באחד מחנויות הצילום בבני ברק הוא טען לי שכל העניין שאצלנו התלהבו מסדרת הSX של קנון זה בגלל שזה קומפקטי וקטן אני אמרתי לו שזה בגלל שיש לזה זום עצבני ופיצ'רים מוזרים אבל בתכלס אין תשובה ברורה מה כ''כ מיוחד בSX שיגרום למחירים להאמיר עד כדי מחיר של מצלמות מקצועיות ומעלה וכל האתר כאן מלא בסגנון תשובות כאלו אז שוב סליחה על ההקפצהלמה היא זולה?
במחיר הזה קונים היום SX620....
פעם הייתי צריך והשקעתי זמן לתרגם לPDF עם תוכנה. שמח שזה יעזור לעוד יהודים (התוכן מסונן נטפרי).יש לי אותה
אני לא יודע בדיוק איך להשתמש בה
ובפונקציות שלה
למישהו יש חוברת?
אגב, לפנסוניק הנ"ל יש זום נחמד. לא כמו של הsx620 אבל יחסית סביר למצלמות עם חיישן אינצ'.סליחה על ההקפצה ... לאחרונה היה לי דיאלוג שלם עם מוכר באחד מחנויות הצילום בבני ברק הוא טען לי שכל העניין שאצלנו התלהבו מסדרת הSX של קנון זה בגלל שזה קומפקטי וקטן אני אמרתי לו שזה בגלל שיש לזה זום עצבני ופיצ'רים מוזרים אבל בתכלס אין תשובה ברורה מה כ''כ מיוחד בSX שיגרום למחירים להאמיר עד כדי מחיר של מצלמות מקצועיות ומעלה וכל האתר כאן מלא בסגנון תשובות כאלו אז שוב סליחה על ההקפצה
ואייי ממש תודה רבהפעם הייתי צריך והשקעתי זמן לתרגם לPDF עם תוכנה. שמח שזה יעזור לעוד יהודים (התוכן מסונן נטפרי).
המוכר בחנות מאוד המליץ לנו עליהאגב, לפנסוניק הנ"ל יש זום נחמד. לא כמו של הsx620 אבל יחסית סביר למצלמות עם חיישן אינצ'.
עדיין רלוונטי?למי שמעונין, מוכרת מצלמת קנון 250D במצב חדש ממש + 2 עדשות 50 mm ו-18-55 mm
במחיר מעולה וגמיש.
ניתן ליצור קשר בפרטי
@BLAKלמי שמעונין, מוכרת מצלמת קנון 250D במצב חדש ממש + 2 עדשות 50 mm ו-18-55 mm
במחיר מעולה וגמיש.
ניתן ליצור קשר בפרטי
אשמח למחירון בבושקלהלא אמרתי שזה נכון, לא שאני בעד
לא הבעתי דעה
רק אמרתי את המציאות....
רוב האנשים מעדיפים לא לצאת מהקופסא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: