דווקא הבנתי שבמלון ירמיהו 33 זה בחדר אוכל אחד המפונים והמוזמנים והוא לא אמר לי שזה אוכל שונהחדרי אוכל נפרדים, ואוכל שונה.
למפונים אוכל בסיסי בחד פעמי, לאורחים רגילים מלון ברמה.
נראה לי ערבבו פה בין מפונים לבעלי מוגבלויות...המלון מלא במפונים.
באמצע השבוע לא רואים בכלל אורחים רגילים (זה לא אומר שאין, פשוט לא רואים אותם)
בשבת רואים מעט אורחים רגילים מסתובבים בין המפונים.
יכול להיות שחדרי האוכל נפרדים, אבל כל המרחב הציבורי מעורב. בשבת למשל עברו עם כסאות גלגלים ממונעים בתוך החדר- בית הכנסת שהקציבו לאורחים "רגילים". אין באמת יכולת להפריד.
מרגישים נופש, לענין המחיר אני לא יודע כמה הם משלמיםמה זה אומר לבעלי מוגבלויות? יש מחיר מיוחד לזה או ענין של הנגשה?
ותכלס מרגישים שם נופש או משהו עירוני כדוגמת ליטוב?
יש להם מלא חדרים, זה יותר מ10 קומות, לא כולל כמה קומות חניהאמרו שיש שם אנשים מבוגרים עם כסאות גלגלים וכאלה..
מפונים
הוא טען בהזמנות שם שיש להם מאתיים חדרים ומתוכם 40 מלאים במפונים
זה היה נשמע לי מאוד מוזר שיש שם 200 חדרים כי זה לא נראה מלון כל כך גדול
בכל אופן כך הוא טען
לא ערבבו בכלל.נראה לי ערבבו פה בין מפונים לבעלי מוגבלויות...
בענין הראשון, זה ככה כמעט תמיד, אולי כעת קצת יותרלא ערבבו בכלל.
בגלל שהמלון נגיש בהגדרה ( קבלו במתנה עשרות מליונים ממשרד התיירות בגלל ההגדרה הזו, למרות שכל המלונות חייבים בנגישות ממילא...) פינו אליו בעלי מוגבלויות קשות מהצפון ומהדרום.
המצב כרגע הוא שבכל פינה במלון יושבים נכים קשים וזקנים סיעודיים בכסאות גלגלים, עובדים זרים, ובני המשפחות של הנכים. יש גם ילדים בעלי מוגבלויות.
לגבי הרגשת נופש- זה ענין אישי ותלוי מה זה נופש בשביל כל אחד. המלון נמצא בסביבה עירונית, צמוד לבניני מגורים מצד אחד וצמוד לכביש ראשי מהצד השני.
אין ברירהתכלס, יש למישהו רעיון
כן, ירמיהו 33 שבת, מומלץ בחום!שוב רלוונטי -
למישהו יש מידע עדכני לעכשיו?
תודה!
לא נתקלתי בכל קומת החדר אוכל לאורחים במפונה. בשבת בכל אופן.דווקא הבנתי שבמלון ירמיהו 33 זה בחדר אוכל אחד המפונים והמוזמנים והוא לא אמר לי שזה אוכל שונה
היתי שם שבת וההתרשמות שלי הפוכה לחלוטין!המלון מלא במפונים.
באמצע השבוע לא רואים בכלל אורחים רגילים (זה לא אומר שאין, פשוט לא רואים אותם)
בשבת רואים מעט אורחים רגילים מסתובבים בין המפונים.
יכול להיות שחדרי האוכל נפרדים, אבל כל המרחב הציבורי מעורב. בשבת למשל עברו עם כסאות גלגלים ממונעים בתוך החדר- בית הכנסת שהקציבו לאורחים "רגילים". אין באמת יכולת להפריד.
כמה עולה שבת?מומלץ בחום!
היתי ממש לאחרונה, כן, בשפע ומפרגן ומאוד על רמה.אני ממש מתלבטת על השבוע אם לסגור על ירמיהו33 לזוג לשבת הקרובה, יש מישהו שהיה ממש לאחרונה ויש לו מה להגיד? כי התגובות בגוגל ממש "מגוונות" לפה ולשם
בעיקר אני מסתפקת על האוכל האם הוא בשפע ומפרגן
אשמח מאד אם מישהו/י יוכלו לעזור לי
תודה
הייתי שבוע שעבר. אוכל ממש בשפע וטעים (לטעמי). מלון יפה ונקי. אבירה שאבעסדיג.אני ממש מתלבטת על השבוע אם לסגור על ירמיהו33 לזוג לשבת הקרובה, יש מישהו שהיה ממש לאחרונה ויש לו מה להגיד? כי התגובות בגוגל ממש "מגוונות" לפה ולשם
בעיקר אני מסתפקת על האוכל האם הוא בשפע ומפרגן
אשמח מאד אם מישהו/י יוכלו לעזור לי
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: