איזה מייבש מומלץ?

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני הייתי 12 שנה עם מייבש בוש עם צינור
היה מושלם עד שעברנו דירה והיינו חייבים מייבש חדש
כי לא היה מקום לצינור ואת ה-בוש תרמנו לישיבה
בקיצור
קנינו אלקטרולוקס על מים
מיד בהפעלה ראשונה שמתי לב שמשהו נורא קורה לבגדים

קראתי מיד לטכנאי שלהם הוא הגיע בדק אמר הכול תקין
הראיתי לו בגד שתיים שחלקים מהם פשוט נמסו מהחום
ומיד הוא התחיל לומר שאני סתם מרמה וזה לא בגדים שהיו במייבש
הייתי בהלם
אמרתי לו אתה יכול ללכת אם זאת השיטה שלך להגיב לנזקים
בטפשותי המשכתי להשתמש כי לא היה לי זמן ואנרגיה ללחום בחברה
והיום
אפשר לומר שכול הטקסטיל בבית שלי הולך לאט לאט לאשפה
הכול חורים ובלאי מטורף
אני חייבת מייבש חדש
ולא יודעת מה לעשות
האם המייבש שלי ספציפית היה לא תקין או שחברת אלקטרולוקס דפוקה
חשוב לי לציין שהבגדים אצלי איכותיים כולם וגם יותר רגישים
מה דעתכם?
יש המלצות?
(המכונת כביסה שלי זה מילה - הכי טובה לדעתי אז אני לא יכולה לתלות את הנזקים במכונת כביסה)
גם לי יש מכונה של מילה ומייבש בלומברג ועובד מצוין ומהר זה הדגם
מייבש כביסה בלומברג 8 ק"ג Blomberg דגם TGA180PZ
1604565021096.png

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
כבר כתבתי כאן שאני מהמאוכזבות של אלקטרולוקס
בניגוד למה שקרה ל @רב-גונית (שזה בטוח תקלה של גוף חימום שעובד חזק מידיי ואסור שזה יקרה)
אצלינו המיבש עבד ועבד ועבד ועבד ועבד ועבד ועבד ופשוט לא סיים
טכנאי היה אצלי פעמים גם מישהו חיצוני שלא מטעם החברה
והם טענו שלוקח זמן ליבש 8 קג כביסה והגוף חימום שלו מעולה וכו'
אבל בשבילנו משפחה שמכבסת נון סטופ ושהמכונות סימו אחת אחר השניה וחיכו לצאת כבר למיבש זה היה סיוט
והמעצבן הוא שלא היו חישנים וגם לא היה צג שמראה כמה זמן עבר או עוד כמה זמן התוכנית תיגמר
כי המליצו לנו אי אז שנברח מחישנים ודיגטלים

מאז רכשנו מיבש חדש ובהמלצת טכנאי
אחרי שהסברתי לו שחשוב לי מהירות היבוש
המליץ לי על אאג 8 קג
עם חישנים ועם צג דיגיטלי שמראה עוד כמה זמן המיבש מסיים
ב"ה אני מרוצה ממנו מאד מאד

לביתי וכלתי יש מיבש בקו עם קונדוסר - והן גם מאד מרוצות ממנו
יש לו סימונים שמראים מתי צריך להוציא את הסיבים ומתי את המים

עפולה

משתמש מקצוען
יש מייבשי כביסה חסכוניים מאוד בחשמל [פחות מ- 1,000 וואט], ומחירם יקר [2,500 ש"ח ומעלה].

ברור שעל החיסכון בצריכת החשמל שווה לשלם את המחיר הגבוה, השאלה אם המייבשים האלו עושים את העבודה כמו שצריך?

יש למישהו נסיון עם זה?

חנה תהילה

משתמש מקצוען
לא? למה את שואלת
כי לי זה נדפק.
או שזה מסיים את התוכנית אחרי כמה דקות והבגדים כמובן עדיין רטובים.
או שזה מייבש לי במשך כמה שעות (אפילו 4 ויותר) ולא מסיים לבד.
בקיצור, אני חייבת לעקוב אחריו כשהוא מייבש ולכבות בזמן:(
והוא ממש חדש יחסית.

טכנאי מכשירי חשמל

משתמש מקצוען
יש מייבשי כביסה חסכוניים מאוד בחשמל [פחות מ- 1,000 וואט], ומחירם יקר [2,500 ש"ח ומעלה].

ברור שעל החיסכון בצריכת החשמל שווה לשלם את המחיר הגבוה, השאלה אם המייבשים האלו עושים את העבודה כמו שצריך?

יש למישהו נסיון עם זה?
לא ברור שעל חסכון בחשמל שווה לשלם מחיר כזה (אולי רק משפחות גדולות שחיות על מייבש)
מכשיר הצורך 1000 וואט הדולק שעה רצוף עולה כמעט חצי שקל
לפי החשבון הזה רק אחרי 2000 שעות הפעלה יכוסה הפרש של אלף שקל תמורת מכשיר הצורך 1000 וואט פחות
לכן כדי לחשב בערך כמה שימוש יש במייבש לעומת הפחתת הצריכה והעליה במחיר

עפולה

משתמש מקצוען
לא ברור שעל חסכון בחשמל שווה לשלם מחיר כזה (אולי רק משפחות גדולות שחיות על מייבש)
מכשיר הצורך 1000 וואט הדולק שעה רצוף עולה כמעט חצי שקל
לפי החשבון הזה רק אחרי 2000 שעות הפעלה יכוסה הפרש של אלף שקל תמורת מכשיר הצורך 1000 וואט פחות
לכן כדי לחשב בערך כמה שימוש יש במייבש לעומת הפחתת הצריכה והעליה במחיר
חוץ מצריכת החשמל, המכשירים החסכוניים מייבשים באותו זמן כמו האחרים זוללי החשמל?
[אתה אכן טכנאי של מכשירי חשמל?]

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כי לי זה נדפק.
והוא ממש חדש יחסית.
לא עובד מעולה מהיר ומיבש

כוכה

משתמש פעיל
כי לי זה נדפק.
והוא ממש חדש יחסית.
גם אני קניתי לפני שנה וחצי מייבש של בלומברג ב1900 ש"ח ואני אוכלת ממנו קש, הוא שורף לי בגדים בזה אחר זה, לא מתייחס לחיישנים והמון פעמים קופץ לי הפיוז של החום ואז הוא פשוט עובד על ריק, פנינו לחברה במהלך תקופת האחריות והם פשוט שלחו את הטכנאי שלא עשה כלום חוץ מללחוץ על הפיוז ולהחזיר אותו לפעול, הטכנאי טען שחדר האמבטיה (שם המייבש נמצא) מידי קטן למייבש ולכן הוא מתחמם מהר מידי וקופץ, ושאני יעביר אותו החוצה למקום מקורה, (לא הבנתי אני אמורה לשים מייבש בסלון?:(), וכן שאני לא מנקה את הפילטר ועוד כהנה וכהנה טענות הזויות... אך אז נגמרה תקופת האחריות ועדיין המייבש קופץ כל כמה חודשים, פנינו לחברה בבקשה שישלחו טכנאי, אך הם לא הסכימו כי תקופת האחריות הסתיימה, אז פנינו לחברה להגנת הצרכן- שפנו לחברה שלא עשתה כלום חוץ מלשלוח את אותו טכנאי שעשה את אותה פעולה ואז הראה לבעלי מה לעשות כדי שלא ישלחו אותו שוב אלינו, מה שקורה שמאז כל כמה ימים אני צריכה ללחוץ על הפיוז, וקורה שאני קמה בבוקר והבגדים רטובים ולא מוכנים ללבישה, התעלה על עצמו הבוקר שגם אחרי שלחצנו עליו כמה דקות לאחר שעבד קפץ שוב. בקיצור סיוט!!
שאלותי- 1. האם מישהו יודע פרטי התקשרות לעיתון שיוכל לעזור לי בעניין
2. האם זה הגיוני שרק אנחנו עומדים מול החברה והחנות שקנינו אצלה את המייבש לא עושה כלום בנידון ולא מנסה לעזור לנו?
3. איזה מייבש מומלץ שלא שורף בגדים, לא לוקח לו הרבה זמן ייבוש והוא קונדסור כי אין לי חלון?

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
גם אני קניתי לפני שנה וחצי מייבש של בלומברג ב1900 ש"ח ואני אוכלת ממנו קש, הוא שורף לי בגדים בזה אחר זה, לא מתייחס לחיישנים והמון פעמים קופץ לי הפיוז של החום ואז הוא פשוט עובד על ריק, פנינו לחברה במהלך תקופת האחריות והם פשוט שלחו את הטכנאי שלא עשה כלום חוץ מללחוץ על הפיוז ולהחזיר אותו לפעול, הטכנאי טען שחדר האמבטיה (שם המייבש נמצא) מידי קטן למייבש ולכן הוא מתחמם מהר מידי וקופץ, ושאני יעביר אותו החוצה למקום מקורה, (לא הבנתי אני אמורה לשים מייבש בסלון?:(), וכן שאני לא מנקה את הפילטר ועוד כהנה וכהנה טענות הזויות... אך אז נגמרה תקופת האחריות ועדיין המייבש קופץ כל כמה חודשים, פנינו לחברה בבקשה שישלחו טכנאי, אך הם לא הסכימו כי תקופת האחריות הסתיימה, אז פנינו לחברה להגנת הצרכן- שפנו לחברה שלא עשתה כלום חוץ מלשלוח את אותו טכנאי שעשה את אותה פעולה ואז הראה לבעלי מה לעשות כדי שלא ישלחו אותו שוב אלינו, מה שקורה שמאז כל כמה ימים אני צריכה ללחוץ על הפיוז, וקורה שאני קמה בבוקר והבגדים רטובים ולא מוכנים ללבישה, התעלה על עצמו הבוקר שגם אחרי שלחצנו עליו כמה דקות לאחר שעבד קפץ שוב. בקיצור סיוט!!
2. האם זה הגיוני שרק אנחנו עומדים מול החברה והחנות שקנינו אצלה את המייבש לא עושה כלום בנידון ולא מנסה לעזור לנו?
3. איזה מייבש מומלץ שלא שורף בגדים, לא לוקח לו הרבה זמן ייבוש והוא קונדסור כי אין לי חלון?
תנסי בעיתון משפחה/המודיע

RRRRR

משתמש מקצוען
לי יש מיבש של EAG עם חיישנים -עובד פצצה ומיבש ממש מהר
לפני זה היה לי בלי חיישנים היה סיוט
הבגדים אף פעם לא היו יבשים כשהמכונה הבאה סיימה
מברכת כל יום על החיישנים

כוכה

משתמש פעיל
לי יש מיבש של EAG עם חיישנים -עובד פצצה ומיבש ממש מהר
לפני זה היה לי בלי חיישנים היה סיוט
הבגדים אף פעם לא היו יבשים כשהמכונה הבאה סיימה
מברכת כל יום על החיישנים
זה קונדסור? איזה דגם?

RRRRR

משתמש מקצוען
לא, עם צינור
לפני זה היה לי עם קונדסור
בלי חיישנים
חשבתי שהוא טוב עד שהחלפתי כי הוא התקלקל

הכל תפילות

משתמש פעיל
גם אני מחפשת מייבש שעובד על משאבת חום
לא אכפת לי המחיר
רק שייבש מהר ובזול!
מייבשת כל יום 3 מכונות
מישהו יודע מה לגבי המייבש של מילה?

חנה תהילה

משתמש מקצוען
מה הכוונה שקופץ הפיוז של החום.
ואיך באמת מטפלים בזה?
(אגב, המייבש אצלי בסלון)

פרידא

משתמש מקצוען
מה הכוונה שקופץ הפיוז של החום.
ואיך באמת מטפלים בזה?
(אגב, המייבש אצלי בסלון)
אני לא יודעת אם הכוונה לזה
אבל פעם הראה לי טכנאי חשמל- שיש מאחורי המייבש לוח עם ברגים שאפשר לפתוח (עם מברג מס' 20) ושם יש כפתור שלוחצים עליו-והמייבש מתחיל לעבוד!

פיש

משתמש חדש
יש באושר עד מייבש 8 קילו ב 700 או 800 ש"ח (לא זוכר, נראה לי 700, אבל יכול להיות שזה 790)
סה"כ ונטה וגוף חימום...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה