התייעצות איזה מחשב תעדיפו נייח או נייד-הגרלה על מחשב!

שמעון963852741

משתמש פעיל
נייד מחברים לשני מסכים.
קחי בחשבון שהרבה מקומות עבודה נותנים בעצמם את המחשבים לעובדים, ואברכי כולל עפ"ר משתמשים דווקא בנייד.

bookworm

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
בעקרון נייד. מבחינת הזמינות שלו וזה מה שתכלס אנחנו משתמשים
אבל נייח לבית עם ילדים -ישיבה ליד שולחן בצורה בריאה ופיקוח על התוכן...

הדר 310

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מעדיפה נייד, קטן יותר, אין לי מקום בבית לעמדת מחשב ומעדיפה מאוד שלא יהיה חלק מהנוכחות בבית.

חיים 2017

משתמש חדש
בפרוייקט גול יצא לנו להפגש מספר בעלי עסקים של מחשבים
וחלק טענו שאצל לקוחות פרטיים הביקוש הולך וקטן למחשבים נייחים אלא א"כ מדובר על גרפיקאים שגם שמה זה הולך ומצטמק ובגדול היום כולם עובדים עם ניידים
חלק טענו שזה לא נכון גם כיום יש חתך גדול שמעדיף מחשב נייח עם מעלותיו ועם המסך הגדול והעכבר והמקלדת שנגישים יותר

מה אתם חושבים בתור לקוחות מה אתם מעדיפים שורה תחתונה אחרי כל השיקולים של נוחות, ניידות, ביצועים, מקום וכו' ומהי הסיבה שהכריע את הבחירה.

גילוי נאות: אני שואל כי אני מעוניין למקד את הפרסומת שלי יש לי הרגשה שבמקומות שאנשים חיים בדירה שלהם כגון אחיסמך, בית שמש וכד' יהיה ביקוש יותר לנייחים ובמקומות שחיים בשכירות הביקוש יהיה יותר לניידים וגם שבמשפחות צעירות יהיה יותר ביקוש לניידים שאפשר להיזרק על הספה או לצאת איתו למרפסת ובמשפחות פחות צעירות יעדיפו את הנייח שהוא קבוע יותר

מודה לכם מראש
עריכה: עקב המענה הדל... בין העונים יורגל מחשב נייד מחודש פשוט
חשוב: בשביל להקל עלי את ההגרלה נא שימו לייק (לא משנה איזה)
ממה שאני רואה באיזור שלי ובסביבה הקרובה השימוש בנייד הרבה יותר גבוהה על אף שיושבים עליו זמן ממושך במהלך היום אם משום שזה יותר נייד מבחינת שקעים כבלים אם מבחינת התפיסה הקטנה של המקום
מה שכן צריך לדעת שאם מחיר של מחשב נייד ונייח עם אותן יכולות יהיה דומה מסתבר שרובם יעדיפו את הנייד

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
נייד

הרבה יותר קומפקטי ונוח
וכשאני עובדת מחברת אותו למסך גדול ועכבר.

(לפני כן היה לי נייח והנייד הרבה יותר נוח לי)

ח.י.ש.

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יש לי גם נייח וגם ניייד
מחשב נייד הוא הרבה יותר נח

yael48

משתמש רשום
מחשב נייח עדיף לעבודה=מסך גדול ונוח יותר...
לפנאי ועבודות קטנות ופשוטות יותר עדיף נייד...
תודה רבה ובהצלחה בעז"ה!!

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
בפרוייקט גול יצא לנו להפגש מספר בעלי עסקים של מחשבים
וחלק טענו שאצל לקוחות פרטיים הביקוש הולך וקטן למחשבים נייחים אלא א"כ מדובר על גרפיקאים שגם שמה זה הולך ומצטמק ובגדול היום כולם עובדים עם ניידים
חלק טענו שזה לא נכון גם כיום יש חתך גדול שמעדיף מחשב נייח עם מעלותיו ועם המסך הגדול והעכבר והמקלדת שנגישים יותר

מה אתם חושבים בתור לקוחות מה אתם מעדיפים שורה תחתונה אחרי כל השיקולים של נוחות, ניידות, ביצועים, מקום וכו' ומהי הסיבה שהכריע את הבחירה.

גילוי נאות: אני שואל כי אני מעוניין למקד את הפרסומת שלי יש לי הרגשה שבמקומות שאנשים חיים בדירה שלהם כגון אחיסמך, בית שמש וכד' יהיה ביקוש יותר לנייחים ובמקומות שחיים בשכירות הביקוש יהיה יותר לניידים וגם שבמשפחות צעירות יהיה יותר ביקוש לניידים שאפשר להיזרק על הספה או לצאת איתו למרפסת ובמשפחות פחות צעירות יעדיפו את הנייח שהוא קבוע יותר

מודה לכם מראש
עריכה: עקב המענה הדל... בין העונים יורגל מחשב נייד מחודש פשוט
חשוב: בשביל להקל עלי את ההגרלה נא שימו לייק (לא משנה איזה)
נייד
בבית של משפחה שאין חדרים מיותרים, לעיתים קרובות מאוד עובדים על המחשב בחדר אחר ממה שרגילים

פלמונית2

משתמש פעיל
זו ההתלבטות שהיתה לי והעדפתי נייד מבחינת מקום. (למרות שהיום יש גם את הנייחים עם מחשב קומפקטי קטן. שגם בשבילו לא היה לי מקום מיותר).הניידות היא יתרון משני שהוסיף להכרעה.

לנייח יש יתרון שלא צריך להטעין כל הזמן. לא נגמרת הבטריה והוא יציב יותר. כמו כן אפשר להזיז את המסך, לקרב/לרחק ועדיין לשלוט במקלדת.

אנוכי

משתמש מקצוען
ניד,
למרות שזו לא דירה שכורה.
בעבודה יש ניח,
בשביל פעולות מסובכות- ובעבודה מהבית משתלטים מרחוק על הניח

שדה תעופה

משתמש רשום
צילום מקצועי
אני מעדיפה נייד כי זה קטן ונגיש בכ''מ
אבל אני רוצה גם נייח כי יש לך מסך גדול לעריכת סרטים וכדומה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  67  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה