מעניין למה אצלי זה פחות עובד...מנסיון רב אם תשים וניש קליה בכביסה זה יראה חדש גם אחרי שנתיים...
מעניין למה אצלי זה פחות עובד...מנסיון רב אם תשים וניש קליה בכביסה זה יראה חדש גם אחרי שנתיים...
איזה פורור עדיף ?אין היום איכות בבגדי גברים,הכל כולל הכל,חליפות הכי יקרות מחזיקות שנה גג...
אני בעקבות זה החלטתי לפחות לקנות את הכי יפה,וזה רק פורור!(השחור קצת שקוף,הסגול יותר כותנה-ולכן מאבד את 'זה' יותר מהר)
אלמיויש חברה אמריקאית, החסידים קונים מזה, ממש מעולה ולא כ"כ יקרה,
אני לא זוכר אתת שמה.
אם מישהו מכיר ויוכל לכתוב פה אשמח מאוד.
איזה פורור שחור?אגב הגענו להסדר עם חנות בגאולה
חולצת פורור ב120 ש"ח
מי שרוצה שישלח מייל לTAT1357924680 בג'ימייל
זה המחיר הרגיל !!!חולצת פורור ב120 ש"ח
יש גם ב105 ויש גם ב100בתתים בכל הישיבות עולה 110-115 עכשיו עלה המחי ב5 שח אבל ישי ישיבות שעוד יש 110
איפה?יש גם ב105 ויש גם ב100
בין השאראיזה פורור שחור?
לתתי"ם האלה יש חנויות משלהם בתוך הישיבה אני מביא להם תלוש במייל וזהובתתים בכל הישיבות עולה 110-115 עכשיו עלה המחי ב5 שח אבל ישי ישיבות שעוד יש 110
מי שרוצה ליסוע לנתיבות בסדר גמור אני הגעתי להסדר פורור ב120 ש"ח בחנות בגאולהבשכר שכיר אבל נראה לי זה רק לתלמידי הישיבה
לדעתי סגול היכ יפה,אבל שחור הכי איכותיאיזה פורור עדיף ?
יש גם בישיבות בירושלים (שעושים מכירות ואין להם חנות) במחירים האלו ולא רק לבני הישיבה (אצלנו מכרו חולצות ב 108 ושוברים ב 107)איפה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: